WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » За нас » Зошто да не изберете нас

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Инјекциско обликување работи со топење на мониста од обоен полистирен, пластика, или смола, а потоа инјектирање на материјалот во калап. Процесот најчесто се користи за производство на предмети, вклучувајќи пластични чаши и прибор за јадење, мебел на отворено, капачиња од шишиња, стокови делови и делови за автомобили. Постојат четири главни размислувања при изборот на компанија за инјектирање: квалитет, углед, цена, и водечко време. Можеби сакате да ги разгледате сите четири елементи заедно, за да се осигурате дека го избирате продавачот што најдобро одговара на вашите потреби.

Квалитетот е многу важен затоа што лошо формираното парче може да биде не само непривлечно, но нестабилен. Слабост кај производи како автомобилски делови, Мебел, или контејнери за хемикалии го зголемува ризикот од повреда и одговорност. Компанија за инјектирање треба да произведува парчиња ослободени од воздушни меури и странски материјали. Размислете да побарате примероци од претходните проекти заедно со понудата за да можете да го споредувате квалитетот меѓу продавачите.

Стабилен висок квалитет е првата цел на компанијата Хисион. Ние користиме „ССССС” систем за управување со квалитет за да бидете сигурни дека квалитетот на секој дел, секој процес на производство.

Компанијата за обликување на инјекции, исто така, треба да има добра репутација кај минатите клиенти, како и во рамките на деловната заедница. Прашува за, и проверка, претходните препораки на клиенти на компанијата е добар начин да дознаете дали редовно ги исполнува датумите на испорака, произведува квалитетни производи, и обезбедува добра услуга за клиентите. Вие исто така може да побарате извештај за деловен кредит за да ја одредите кредитната способност на компанијата. Потенцијален продавач со навика да не плаќа добавувачи може да има подлабоки финансиски проблеми и можеби не е вистинскиот продавач за вас.

Духот на компанијата Хисион на „прв клиент,прво искрен” принцип, со голем број претпријатија да воспостават долгорочни односи на соработка. Hysion извезуваше машини за инјектирање во Русија, Узбекистан, Тајланд, Индонезија, Малезија, Мексико, Колумбија,Тунис, Алжир, Јужна Африка, итн.

Реално, цената е секогаш голема загриженост. Процесот на конкурентно наддавање е најдобриот начин да се осигурате дека плаќате фер износ за вашиот производ. За да се добие најточна споредба, ќе треба да дадете идентични спецификации за секој продавач. Исто така, треба да прашате кој е сопственик на калапите. Ако сте сопственик на калапите, можете да ги вклучите производителите на следното производство, без повторно да платите за калапи.

Hysion може да дизајнира и произведува машини за обликување на инекции според барањата на клиентот. Перформансите со високи трошоци се главната точка на продажба на нашите машини за обликување со инјектирање хисион.

Производ што пристигнува предоцна може да не биде корисен, па времето за водство може да биде критичен фактор при изборот на продавач. Достапност на материјал, постојниот распоред на производство, и тестирање на прилагодена боја, сите придонесуваат за временската рамка на производството. Најдобро е да бидете сигурни дека имате напишано времеплов што вклучува датуми на достасување за дејствијата што мора да ги завршите, како што се одобрување примероци. Вие исто така може да сакате да дознаете колку време за водење се состои од чекање на суровини, и прашајте дали потенцијалниот продавач има резервен добавувач.
Врз основа на принципот на клиент прво, Hysion секогаш ги испорачува машините пред оригиналниот датум на испорака.

На крајот на краиштата, ќе сакате да изберете компанија за инјектирање, која ќе биде добар партнер. Ова значи избор на компанија која има одлични резултати во производството, произведува квалитетна стока, е финансиски стабилен, и нуди фер цени и испорака на време. Трошењето дополнително време во првичниот процес на избор на продавач ќе заштеди време и главоболки подоцна.
Hysion би сакал да гради долгогодишна соработка со секој клиент, и снабдување на високо квалитетни машини и да обезбеди добра услуга.