WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Чилер со вода ладен

Производи

Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 1 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

1. Чилерот со вода ладен е способен да ја лади водата чија температура се движи од 7 ℃ до 35. 2. Температурата на ладењето може ...