WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Чилер со вода ладен

Производи

Чилер со вода ладен

  • слика / pp1.jpg
Опис

Карактеристики
1. Чилерот со вода ладен е способен да ја лади водата чија температура се движи од 7 ℃ до 35.
2. Температурата на ладењето може флексибилно да се прилагоди според клиентите’ потреби.
3. Целото работење на системот го контролира микро компјутер, правејќи ја контролата на температурата прецизна со само еден степен отстапување.
4. Уредот за заштита од преоптоварување е специјално инсталиран во компресорот и пумпата за да се продолжи работниот век на ладилникот со вода ладен.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Карактеристики
1. Чилерот со вода ладен е способен да ја лади водата чија температура се движи од 7 ℃ до 35.
2. Температурата на ладењето може флексибилно да се прилагоди според клиентите’ потреби.
3. Целото работење на системот го контролира микро компјутер, правејќи ја контролата на температурата прецизна со само еден степен отстапување.
4. Уредот за заштита од преоптоварување е специјално инсталиран во компресорот и пумпата за да се продолжи работниот век на ладилникот со вода ладен.
5. Исто така, го усвојува уредот за повеќе заштита (заштита од замрзнување, заштита од висок и низок притисок и заштита од проток) за да се осигури безбедноста на системот.
6. Резервоарот за вода е изработен од не'рѓосувачки челик и опремен со слој за изолација од топлина. во меѓу време, цевководи за замрзнување се инсталираат и со изолациониот слој за да се подобри ефикасноста на ладењето.

Параметри на ладен чилер со вода

Модел   5В. 10В. 15В. 20В. 30В. 40В. 50В. 60WL 70WL 80WL 90WL 100WL 120WL
Капацитет на ладење Kw 15 30 45 60 90 120 150 180 210 240 270 300 360
Kcal / ч 12900 25800 38700 51600 77400 103200 129000 154800 180600 206400 232200 258000 309600
Влезна моќност на компресорот Kw 3.7 7.5 11 15 22.5 30 37.5 45 52.5 60 67.5 75 90
HP 5 10 15 20 30 40 50 60 70 80 90 100 120

Вид / ладење / количина на полнење
R22
Килограм 2.5 5 7.5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 60
Капацитет на резервоарот за вода Л. 90 180 270 360 360 --- --- --- --- --- --- --- В.
Вид на испарувач  Тип на серпентина цевка           Тип на школка
Цевка за замрзнување на вода Инчи 0.5 1.5 2.0 2.5 3 3 4 4 4 4 4 4 4
Стапка на проток на вода за замрзнување L / мин 90 180 270 270 270 380 460 550 630 730 920 1030 1200
М.³/ч 5.4 11 16 16 16 23 28 33 38 44 55 62 72
Тип на кондензатор Тип на школка
Ладење цевка за вода Инчи 1 1.5 2 2.5 3 3 4 4 4 4 4 4 4
Стапка на проток на вода за ладење L / мин 110 210 350 350 350 480 610 710 830 950 1160 1330 1500
М.³/ч 7 13 21 21 21 29 37 43 50 57 70 80 90
Заштита Protection of high and low pressure,    Заштита на висок и низок притисок,преоптоварување на компресорот,Преоптоварување на компресорот,pump overload   преоптоварување на пумпата,анти-замрзнување,проток
Моќност AC3+N+PE50/60Hz
Димензии(мм) Л. 840 1550 1660 1800 1950 2180 2190 2260 2870 2870 3000 3020 3020
В. 670 710 820 950 1000 1200 1200 1200 1200 1300 1300 1300 1300
Х. 980 1150 1400 1700 1330 1420 1450 1590 1660 1660 1890 1910 1910
Тежина Килограм 160 300 460 600 900 1120 1190 1430 1560 1590 2110 2230 2350

Забелешка:
Условите за работа за ладење:
Температурата на влезната вода замрзнување е 12 ℃,и излезната температура е 7
Влез од страната на воздухот (околна температура) е 35

Контактирајте не