WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Машини за обликување на пластични инекции Â » Машини за обликување прилагодено вбризгување Â » Немешана машина за обликување со две инјекции(HXS модел)

Производи

Немешана машина за обликување со две инјекции(HXS модел) Изберете модел:

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Карактеристики
1. Немешаната машина за обликување со вбризгување во две бои е опремен со шарен и привлечен изглед. во меѓу време, составен е од две компоненти за инјектирање, имено поголемите и помалите делови, што може да инјектира материјал не само синхроно, туку и наизменично со две шипки за завртки контролирани од професионален програмабилен компјутер.
2. Исто така се користи за производство на повеќеслојни производи, додека е со ниска цена на производство.
3. Нашите немешани две машини за обликување со вбризгување на бои може да се применат во широк спектар на полиња, како формирање на две бои, или формирање на суровина вклучувајќи ПП,ЈП,ПС .тл.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

   
     HXS260.pdf               HXS400.pdf

Карактеристики
1. Немешаната машина за обликување со вбризгување во две бои е опремен со шарен и привлечен изглед. во меѓу време, составен е од две компоненти за инјектирање, имено поголемите и помалите делови, што може да инјектира материјал не само синхроно, туку и наизменично со две шипки за завртки контролирани од професионален програмабилен компјутер.
2. Исто така се користи за производство на повеќеслојни производи, додека е со ниска цена на производство.
3. Нашите немешани две машини за обликување со вбризгување на бои може да се применат во широк спектар на полиња, како формирање на две бои, или формирање на суровина вклучувајќи ПП,ЈП,ПС .тл.

Предности:
1. Рамп-ред пет точки за поддршка двојно чудак веб структура, мувла одбор дизајниран од компјутерските параметри за оптимизирање на дизајнот.
2. Механизам, функција за заштита на безбедноста во електронска и хидраулична тројна блокада.
3. Повеќекратен хидрауличен тип на подигнување.
4. Контрола на повеќе фази за отворање на мувла и притисок на стегање, брзина, контрола на позицијата.
5. Прилагодување на мувла на опрема за хидрауличен мотор.
6. Третман со специјална техника, сигурна јачина.
7. Автоматски централизиран систем за подмачкување.
8. Мувла отворена и стегање,контрола на позицијата на подигнување.
9. Функција за автоматско прилагодување на мувла.

Инстанца на производот од немешана машина за обликување со две инјекции


Инјекциски дел од немешана машина за обликување со две инјекции
Обезбедени се два паралелни делови за вбризгување со независна контрола и разни движења на вбризгување за клиентите’ избор.
1. Уредот за пред-пластифицирање на завртките се движи од мотор со голем вртежен момент.
2. Висококвалитетна легура завртка и цевка за полнење прифаќаат третман со нитридација.
3. Температурата на цевката за полнење се контролира со компјутерски PID.
4. Оваа немешана машина за обликување со вбризгување во боја е опремена со систем за регулирање на притисокот за складирање.
5. Уредот за микро прилагодување е специјално дизајниран за точна цел на центарот на млазниците.
6. Мулти-ниво инјекција се спроведува со стабилен притисок, точна брзина и прецизна контрола на локацијата.
7. Студената ладна starвезда со завртки се изведува под посебна заштита.
8. Позицијата на инјектирање се контролира електронски.
9. Немешаната машина за обликување со вбризгување во боја внесува анти-лизгачки алуминиум како материјал за да го изгради својот поклопец за машината.

Стегач дел
1. Оваа немешана машина за обликување со вбризгување во боја е опремена со висококвалитетна и издржлива плоча за ротирање која е инсталирана со аксијално подвижни лежишта за игла. Покрај тоа, хидрауличен игла за позиционирање се користи за поставување позиција, осигурувајќи дека ротационата плоча може да работи брзо и непречено во правилна позиција.
2. Стегите немаат контакт со подвижните калапи кога работи ротационата плоча. На овој начин, проблемите поради триење се избегнуваат.


Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Типичен:
HXS 260Немешана машина за обликување со две инјекции

МОДЕЛ: HXS 260
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ A&А. А.&Б. А.&В. Б.&А. B&Б. Б.&В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА Мм 32 35 38 32 35 38
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 23.7 21.7 20 23.7 21.7 20
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 133 164 187 133 164 187
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 120 150 170 120 150 170
ОЗ 4.2 5.2 5.9 4.2 5.2 5.9
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 271 227 192 271 227 192
Стапка на инјектирање g / s 58 70 82 58 70 82
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 10 12 15 10 12 15
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 220 220
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 2600
ОТВОРЕН УДАР мм 470
    МАКС. МОЛА мм 500
МИН. МОЛА мм 180
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 460×800
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 33
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР мм 150
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 1*2
ДИЈАМЕТР НА ТРКАЛА мм 763
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 22
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 6.9
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 5.55×1.75×2.00
Тежина на машината т 9

Димензија на плочата за мувла:

Контактирајте не