WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување прилагодено вбризгување » Немешана машина за обликување со две инјекции(HXS модел)

Производи

Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 1 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

1. Немешаната машина за обликување со вбризгување во две бои е опремен со шарен и привлечен изглед. во меѓу време, е...