WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување прилагодено вбризгување » Машина за обликување со термосет

Производи

Термосет(Бакелит) Инјектирање машина за обликување

  • слика / pp1.jpg
Опис

Карактеристики
1. За разлика од конвенционалната машина, оваа машина за обликување со вбризгување на термосет е конфигурирана со пропорционалната пумпа, што може да донесе брз одговор. На овој начин, хидрауличната моќност може да се стави во согласност со практичната потреба, избегнување на претекување и заштеда при висок притисок 25-50% моќ.
2. Бакелитот е конфигуриран со специјално дизајнирани завртки и буриња, кои се изработени од би-метален челик со висока јачина и исто така поминаа низ посебен третман, што го прави типично за добра отпорност на корозија & добра отпорност на абење.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Карактеристики
1. За разлика од конвенционалната машина, оваа машина за обликување со вбризгување на термосет е конфигурирана со пропорционалната пумпа, што може да донесе брз одговор. На овој начин, хидрауличната моќност може да се стави во согласност со практичната потреба, избегнување на претекување и заштеда при висок притисок 25-50% моќ.
2. Бакелитот е конфигуриран со специјално дизајнирани завртки и буриња, кои се изработени од би-метален челик со висока јачина и исто така поминаа низ посебен третман, што го прави типично за добра отпорност на корозија & добра отпорност на абење.
3. Уредот за ладење на маслото на оваа машина за обликување со инјектирање на терморегулаторот е исто така поставен со завртката & барел за да се обезбеди прецизност на контролата на температурата.
4. Неговиот инјекторски мотор е надграден за да создаде поголем притисок на вбризгување за да се постигне подобра пластификација.
5. Специјално дизајнираната плоча со резолуција на топлина се донесува во плочите за мувла.
6. Две групи на приклучоци за интерфејс за контрола на температурата на мувла се компјутерски манипулирани.
7. Со електричен сензор, прецизноста може да достигне до 0.1 мм.
8. Автоматското прилагодување на калапот на машината за обликување на термосет со вбризгување се контролира од компјутер.
Апликација:


Контактирајте не