WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување прилагодено вбризгување » Машина за обликување со термосет

Производи

Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 1 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

1. За разлика од конвенционалната машина, оваа машина за обликување со вбризгување на термосет е конфигурирана со пропорционалната пумпа ...