WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Робот замав-рака

Производи

Не одговараше на никакви информации
Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 0 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

1. Робот со нишалка е достапен за машина за обликување со пластично вбризгување чијашто сила на стегање се движи од 50 Т до 200 Т.. Посветен помошен вбризгување на пластика ...