WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машина за обликување на ПВЦ

Производи

Машина за обликување на ПВЦ

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Карактеристики на машината за обликување со инекција на ПВЦ
1. ПВЦ машина за инјектирање е специјално дизајнирана за ПВЦ, UPVC, CPVC, ПВЦ прав и завртка за дво легури & Барел. За време на операцијата, стабилизираната температура се одржува стабилна така што стапката на полнење на материјалот е зголемена. Исто така, може да гарантира високо квалитетен производ со високо ефикасна стапка на пластифицирање и стабилно вбризгување.
2. Конфигуриран е со хидраулична пумпа со голема торзија / мала ротација, што не само што обезбедува ефикасен капацитет на обликување, но исто така го намалува времето на ладење и потрошувачката на материјал.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Пример на производ со машина за обликување со вбризгување на ПВЦ
Специјална машина за обликување со вбризгување за ПВЦ / ППР монтирање

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Карактеристики на машината за обликување со инекција на ПВЦ
1. ПВЦ машина за инјектирање е специјално дизајнирана за ПВЦ, UPVC, CPVC, ПВЦ прав и завртка за дво легури & Барел. За време на операцијата, стабилизираната температура се одржува стабилна така што стапката на полнење на материјалот е зголемена. Исто така, може да гарантира високо квалитетен производ со високо ефикасна стапка на пластифицирање и стабилно вбризгување.
2. Конфигуриран е со хидраулична пумпа со голема торзија / мала ротација, што не само што обезбедува ефикасен капацитет на обликување, но исто така го намалува времето на ладење и потрошувачката на материјал.
3. Наменет за тврд ПВЦ калап, може да го прошири металниот плоча, и обезбедете удобна инсталација на мувла. во меѓу време, може да ги намали трошоците, како и да ја гарантира личната безбедност на операторот.
4. ПВЦ машина за обликување со вбризгување, преформулира реле на цврста состојба за прецизно контролирање на температурата.
5. Се применуваат две групи на единици за влечење на јадрото.
6. Усвојувањето на контролата на увезената пумпа или серво погонот ја прави заштедата на енергија извонредна.
7. Вентилаторот и капакот на ветерот соработуваат за да се зголеми отстапувањето на температурата на материјалот.
8. Повеќе комплети завртки за влечење и нерѓосувачки челик се опционални при избор на пожелни машини за обликување со вбризгување од ПВЦ преформа.

Контактирајте не