WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машина за обликување на ПВЦ

Производи

Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 1 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

1. ПВЦ машина за инјектирање е специјално дизајнирана за ПВЦ, UPVC, CPVC, ПВЦ прав и завртка за дво легури & Барел. За време на операцијата ...