WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи

Производи

 • Стандардна машина за обликување со сечење HXF

  HYSISON HXF машината за обликување со хоризонтално вбризгување е главно составена од единица за инјектирање, единица за стегање ...

 • Серија HXM машина за обликување со серво мотор

  HXM серија серво мотор обликување машина користи високо-перформанси серво динамички систем за контрола и пумпа за масло како ...

 • Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

  1. Серија HXW машина за обликување со пластично вбризгување ја прифаќа променливата пумпа со висока чувствителност ...

 • Машина за обликување со инјекции на ПЕТ

  Полиетилен терефталат / ПЕТ машина за обликување со вбризгување се развива и произведува со комбинација на двете..

 • Машини за обликување со голема брзина

  Целосно користење на акумулаторот, оваа машина за обликување со голема брзина е со високи перформанси, брза брзина и ниска цена. Згора на тоа...

 • HXZ серија две машини за обликување со инјектирање плочи

  1. За сериите HXZ, две машини за обликување со инјектирање плочи, подесувањето на стегите е точно за да ви треба помалку време за размена на алатки ...

 • Машина за обликување на ПВЦ

  1. ПВЦ машина за инјектирање е специјално дизајнирана за ПВЦ, UPVC, CPVC, ПВЦ прав и завртка за дво легури & Барел. За време на операцијата ...

 • Машини за обликување прилагодено вбризгување

  Освен дадени типови, ние исто така произведуваме сопствени машини за обликување на инекции според клиентите’ барања. HYSION е една од најпознатите добро познати пластични ...

 • Фен за пластични бункери

  1. За фен за бункер, усвојувањето на буре за греење изработено од нерѓосувачки челик може успешно да избегне контаминација на материјалот и да го направи чистиот прилично едноставен ....

 • Комплетен авто-натоварувач од едно парче

  1. Овој комплетен авто-натоварувач е опремен со комутаторски мотор со голема брзина, мала кубажа и силно вшмукување. 2. Неговата паметна врска помеѓу ...

 • Чилер со вода ладен

  1. Чилерот со вода ладен е способен да ја лади водата чија температура се движи од 7 ℃ до 35. 2. Температурата на ладењето може ...

 • Пластичен дробилката

  Пластичен дробилката, позната и како мелница за пластика, игра важна помошна улога за машината за инјектирање. Тоа е применливо за пуруверирање на сите видови пластика..

 • Пластичен вертикален миксер во боја

  Пластичен вертикален миксер за бои се користи за еднообразно мешање на бојата и помагање во навлажнување на обоените пластични материјали. За време на мешањето, сечилата ротираат со голема брзина ...

 • Пластичен одвлажнувач

  Пластичен одвлажнувач е донесен за да се намали нивото на влажност за време на процесот на пластично вбризгување, бидејќи прекумерната влажност може да се меша во пластичното обликување..

 • Контролер на температура на мувла

  1. Контролорот за температура на мувла е точно контролиран од PID микро компјутер. 2. Обезбедена е заштита од преоптоварување на пумпата, придонесувајќи многу за пролонгирање ...

 • Транспортери со ремени

  Транспортерот со ремени служи како важен дел во транспортот на материјали како пластика заснован на принципот на работа на континуирано триење. Се состои од следниве делови ...

 • Миксер за дози во боја

  1. Овој миксер за дози во боја е со функција на трајна меморија и складирање. 2. Се применува DC-мотор без четки за да се олесни одржувањето. 3. Микро-компјутер ...

 • Робот замав-рака

  1. Робот со нишалка е достапен за машина за обликување со пластично вбризгување чијашто сила на стегање се движи од 50 Т до 200 Т.. Посветен помошен вбризгување на пластика ...

 • Калап за преформа на PET

  1. Ние обезбедуваме широк спектар на калапи за ПЕТ претформи, перформанси од калап со 1 шуплина за формирање шишиња со шишиња и галон, вратот до 72 празнини изведува калапи ...

 • Стоковна мувла

  Компанијата HYSION ужива висока репутација на водечки иноватор во развојот, производство и составување на машини за обликување на пластични инекции, помошни ...

 • Мувла за апарати за домаќинство

  Компанијата HYSION ужива висока репутација во истражувањето, производство и обезбедување на разни опрема и помошни обликување на пластично вбризгување, вклучувајќи го и домаќинството ...

 • Калап за авто делови

  Компанијата HYSION ужива висока репутација на водечки иноватор во областа на истражувањето, производство и монтажа на машини за обликување со пластично вбризгување ...