WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Пластичен вертикален миксер во боја

Производи

Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 1 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

Пластичен вертикален миксер за бои се користи за еднообразно мешање на бојата и помагање во навлажнување на обоените пластични материјали. За време на мешањето, сечилата ротираат со голема брзина ...