WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Пластичен вертикален миксер во боја

Производи

Пластичен вертикален миксер во боја

  • слика / pp1.jpg
Опис

Вовед
Пластичен вертикален миксер за бои се користи за еднообразно мешање на бојата и помагање во навлажнување на обоените пластични материјали. За време на мешањето, сечилата ротираат со голема брзина, главните мечеви се мешаат и се загреваат поради интензивни триења. На овој начин, влагата се олеснува да се трансформира во пареа, така што пластичните материјали можат целосно да се обојат и исушат.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Вовед
Пластичен вертикален миксер за бои се користи за еднообразно мешање на бојата и помагање во навлажнување на обоените пластични материјали. За време на мешањето, сечилата ротираат со голема брзина, главните мечеви се мешаат и се загреваат поради интензивни триења. На овој начин, влагата се олеснува да се трансформира во пареа, така што пластичните материјали можат целосно да се обојат и исушат.

Карактеристики
1. Усвојување на двослоен нерѓосувачки челик за изградба на вертикална структура, нашиот пластичен вертикален миксер за бои го прави мешањето брзо и стабилно.
2. Комората за мешање е изработена од не'рѓосувачки челик и опремена со распрснувачки ритам, правејќи го чистењето погодно.
3. Се вози од моторот директно, што доведува до голема ефикасност на мешање.
4. Овој пластичен вертикален миксер за бои е специјално дизајниран во вертикалната структура, што зафаќа помалку работен простор и лесно се спушта.
5. Тој е опремен со уред за автоматско запирање (стапува на сила после 0 до 30 минути’ работа)
6. Овозможува повеќекратна безбедносна заштита, правејќи ја целата операција прилично безбедна.

Параметри на пластичен вертикален миксер во боја

Модел Мотор моќ(Kw) Капацитет(килограм) Моќност (v) Тип на мешавина Надворешни димензии
(мм)
Тежина
(килограм)
SST-50 1.5 50 AC3 50 / 60HZ   830×830×1120 130
SST-100 3 100 AC3 50 / 60HZ Тип на ролна 1000×1000×1280 190
SSB-50 1.5 50 AC3 50 / 60HZ   830×830×1120 130
SSB-100 3 100 AC3 50 / 60HZ   1000×1000×1280 190
SSB-150 4 150 AC3 50 / 60HZ   1130×1130×1380 250
SSB-200 5.5 200 AC3 50 / 60HZ   1200×1200×1500 320
ССМ-300 1.5 300 AC3 50 / 60HZ   1450×1100×2000 400
ССМ-500 2.2 500 AC3 50 / 60HZ   1450×1100×2000 500
ССМ-1000 4 1000 AC3 50 / 60HZ   1580×1380×3100 750
ССМ-1500 5.5 1500 AC3 50 / 60HZ Тип на завртка 1890×1680×3470 1000
ССМ-2000 7.5 2000 AC3 50 / 60HZ   2000×2000×3500 1300

Контактирајте не