WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции

Производи

Машини за обликување на пластични инекции


Вовед
Пластична машина за обликување со вбризгување работи за претворање на термопластични или терморегулациони пластики во сите видови пластични производи преку калапи. Се состои од единица за инјектирање, единица за стегање, хидрауличен систем за возење, контролен систем, систем за подмачкување, итн. Таквите сервиси за вбризгување на мотори, во можност да произведуваат производи со сложена надворешност, широко се применуваат на многу полиња, како што е националната одбрана, транспорт, земјоделството, градежен материјал, пакување, како и автомобилската индустрија.


Класификација
Поради разновидните перформанси, пластична машина за обликување со вбризгување може да се класифицира во осум видови: Сериски HXF стандарден тип, Серво мотор од серија HXM, Серија HXW разни пумпи, ПЕТ серии, голема брзина, Серија HXZ две плочи, ПВЦ изведба и сопствен печат за инјектирање.

Услуга HYSION
Продажба на тим за машини за обликување на пластични инекции HYSION и тим за услуги може да им помогнат на клиентите да ја изберат најсоодветната и економична машина. Покрај тоа, нашата компанија исто така обезбедува предлог дизајн за обликување и параметар на обликување.


Компанијата HYSION е една од водечките иноватори за истражување, производство и дебагирање на машини за обликување со пластично вбризгување. Нашите производи веќе го поминаа ISO9001:2008 и СЕ. Покрај тоа, многу производи се продаваат на Русија, Полска, Перу, Чиле, Малезија, Узбекистан, Египет, Индонезија, Тајланд, Колумбија, Мексико, Пакистан, и така натаму. За повеќе информации, слободно контактирајте не.