WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Калап за пластично инјектирање

Производи

 • Калап за преформа на PET

  1. Ние обезбедуваме широк спектар на калапи за ПЕТ претформи, перформанси од калап со 1 шуплина за формирање шишиња со шишиња и галон, вратот до 72 празнини изведува калапи ...

 • Стоковна мувла

  Компанијата HYSION ужива висока репутација на водечки иноватор во развојот, производство и составување на машини за обликување на пластични инекции, помошни ...

 • Мувла за апарати за домаќинство

  Компанијата HYSION ужива висока репутација во истражувањето, производство и обезбедување на разни опрема и помошни обликување на пластично вбризгување, вклучувајќи го и домаќинството ...

 • Калап за авто делови

  Компанијата HYSION ужива висока репутација на водечки иноватор во областа на истражувањето, производство и монтажа на машини за обликување со пластично вбризгување ...