WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Фен за пластични бункери

Производи

Фен за пластични бункери

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
1. За фен за бункер, усвојувањето на буре за греење изработено од нерѓосувачки челик може успешно да избегне контаминација на материјалот и да го направи чистиот прилично едноставен.
2. Уред за дисперзија на воздухот, имено мрежната плоча, е направен од не'рѓосувачки челик, овозможувајќи на топлиот воздух стабилно да го разнесува материјалот. во меѓу време, може да ја одржи температурата во внатрешноста на цевката стабилно и да гарантира навремено синтерување на материјалот.
3. Во овој фен за бункер, постои поврзување на шарка помеѓу цевката за греење и бункерот, што го олеснува отворањето, повторно вчитување и чистење.
4. Со магнетна основа од типот на отворена врата, магнетот може лесно да се извади, чистењето на старо железо е многу погодно.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
1. За фен за бункер, усвојувањето на буре за греење изработено од нерѓосувачки челик може успешно да избегне контаминација на материјалот и да го направи чистиот прилично едноставен.
2. Уред за дисперзија на воздухот, имено мрежната плоча, е направен од не'рѓосувачки челик, овозможувајќи на топлиот воздух стабилно да го разнесува материјалот. во меѓу време, може да ја одржи температурата во внатрешноста на цевката стабилно и да гарантира навремено синтерување на материјалот.
3. Во овој фен за бункер, постои поврзување на шарка помеѓу цевката за греење и бункерот, што го олеснува отворањето, повторно вчитување и чистење.
4. Со магнетна основа од типот на отворена врата, магнетот може лесно да се извади, чистењето на старо железо е многу погодно.
5. Почетниот уред може автоматски да се прилагоди за да се намали времето на претходно загревање и да се подобри ефикасноста на работата на фен за бункер.
6. Уредот за рециклирање на топол воздух исто така може автоматски да се совпадне за да се намали потрошувачката на енергија.
7. Колекторот за прашина од бункерот може флексибилно да се прилагоди за да се спречи прашината да влезе во работилницата.

Параметри на фен за пластични бункери :


Модел
Капацитет
(килограм)
Енергија на грејачот (kw) Удар
Моќност  (w)
Надворешни
Димензии
(Л. × В. × Х.)
Димензии на седиштата
(K × К. × Ј)

Прилагодливо инјектирање
(г.)
Тежина
(килограм)
SHD-15 15 2.7 120 660 × 360 × 800 120 × 120 × 50 30-60 28
SHD-25 25 3.2 120 725 × 405 × 950 150 × 150 × 60 30-60 38
SHD-50 50 4.2 180 840 × 490 × 1070 160 × 160 × 75 125-500 75
SHD-75 75 5 180 900 × 550 × 1175 160 × 160 × 75 500-1000 85
SHD-100 100 7 250 955 × 605 × 1410 200 × 200 × 90 1000-1500 95
SHD-150 150 9 250 960 × 610 × 1560 200 × 200 × 90 1500-2000 120
SHD-200 200 12 400 1230 × 770 × 1660 230 × 240 × 105 2000-2500 150
SHD-250 250 14.5 400 1235 × 775 × 1790 230 × 240 × 105 2500-3000 170
SHD-300 300 14.5 400 1335 × 870 × 1810 230 × 230 × 110 3000-4000 200
SHD-400 400 18 500 1360 × 915 × 1870 280 × 280 × 120 4000-6000 225
SHD-600 600 24 800 1360 × 950 × 2080 280 × 280 × 135 6000-8000 250
SHD-800 800 30 1100 1380 × 1150 × 2250 280 × 280 × 135 8000-10000 300
SHD-1000 1000 36 3000 1400 × 1200 × 2600 280 × 280 × 135 8000-12000 360

Дијаграм на инсталација:

Контактирајте не