WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Пластичен дробилката

Производи

Пластичен дробилката

  • слика / pp1.jpg
Опис

Вовед
Пластичен дробилката, позната и како мелница за пластика, игра важна помошна улога за машината за инјектирање. Тоа е применливо за пуруверирање на сите видови пластика, вклучувајќи ги и отпадоците од калапи за инјектирање, обликување на удар и формирање на исфрлање. Со компактната структура, целиот процес се покажа како совршено искуство со практично работење, лесно чистење, едноставно одржување и висока работна ефикасност.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Вовед
Пластичен дробилката, позната и како мелница за пластика, игра важна помошна улога за машината за инјектирање. Тоа е применливо за пуруверирање на сите видови пластика, вклучувајќи ги и отпадоците од калапи за инјектирање, обликување на удар и формирање на исфрлање. Со компактната структура, целиот процес се покажа како совршено искуство со практично работење, лесно чистење, едноставно одржување и висока работна ефикасност.

Параметри на пластична дробилка :

Модел Камерен калибар (мм) Капацитет на здроби
(Кг / ч)
Ротирачки нож
(ЕЕЗ)
Фиксен нож
(ЕЕЗ)
Мотор
(Kw)
Екстермални димензии (Л.×В.×Х.) Тежина (килограм)
SG-230F 200×230 100-150 3×2 2×1 4 920×610×1050 250
SG-300F 200×300 150-200 3×3 2×1 5.5 950×470×1190 400
SG-400F 235×400 200-250 3×4 2×1 7.5 980×840×1300 500
SG-500F 290×500 300-350 3×5 2×2 11 1100×1020×1530 950
SG-600F 320×600 350-450 3×6 2×2 15 1200×1110×1690 1300
SG-800F 540×810 450-600 3×4 2×2 22 2200×1500×2300 2100
SG-1000F 660×1000 600-1000 3×5 2×3 30 2300×1750×2650 2500
SG-1200F 800×1200 800-1200 3×6 2×3 45 2700×2100×3100 3500
Контактирајте не