WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Калап за пластично инјектирање Â » Калап за преформа на PET

Производи

Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 1 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

1. Ние обезбедуваме широк спектар на калапи за ПЕТ претформи, перформанси од калап со 1 шуплина за формирање шишиња со шишиња и галон, вратот до 72 празнини изведува калапи ...