WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Калап за пластично инјектирање Â » Калап за преформа на PET

Производи

Калап за преформа на PET

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
1. Ние обезбедуваме широк спектар на калапи за ПЕТ претформи, перформанси од калап со 1 шуплина за формирање шишиња со шишиња и галон, до 72-празнина на вратот изведуваат калапи. Празните праформи на цевките стануваат под компјутерска контрола, што придонесува за високо производство на шишиња.
2. Овој калап за инјектирање пластично шише ПЕТ е дизајниран со внатрешно напредна двостепена технологија за лоцирање со двојно стеснување. Секоја празнина може независно да се заклучи самостојно.
3. Празнина на јадрото на мувла од ПЕТ е изработена од специјален челичен калап и претрпе третман на претходно загревање во оригиналната фабрика во Шведска. Згора на тоа, секоја празнина е способна за индивидуална контрола на температурата.
4. Шуплината на усните е изработена од увезен нитриран челик, што е со голема цврстина и долг работен век, и ги исполнува меѓународните стандарди.
5. Одличниот дизајн на топол тркач не само што обезбедува еднообразно загревање, но исто така многу го подобрува квалитетот на пластичните производи.
6. Секој калап за преформа на ПЕТ има долго време на услуга (повеќе од 3 милиони пати).
7. Интензитетот на трудот може да се намали без сечење на портата.
8. Компонентите на мувла се во согласност со стандардот и можат да се менуваат.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Конфигурација
1. Систем за прилагодување надвор од центарот
Системот за прилагодување надвор од центарот може одлично да го ограничи отстапувањето на дебелината на wallидот на преформата на помалку од 0.05 мм, со што се продолжува услугата на калапот.

2. Систем за самозаклучување
Калапот за преформа на ПЕТ усвојува самозаклучена структура на меѓународни напредни дво-шили со фиксна ориентација.

3. Систем за ладење
Воданите канали во калапите се специјално обработени за да се спречи заглавување. Тие во голема мера го намалија времето на циклусот и

4. Систем за греење
Во калапот за преформа на ПЕТ, двојниот систем за греење гарантира одлично загревање и неверојатна контрола на квалитетот. Единицата за грејната лента има моќен греен капацитет и долг век на траење.

5. Систем за топол тркач
Донесува систем со вентил со вентил со топла тркала што ги намалува трошоците за носење и одржување на калапите. Покрај тоа, 10% до 15% заштедена е електрична енергија.

6. Хидрауличен систем за исфрлање
Калапот за предформа на ПЕТ применува хидрауличен систем за исфрлање, што носи предности како што се силна издржливост и слаб шум.

Контактирајте не