WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машина за обликување со инјекции на ПЕТ » ПЕТ машина за обликување со инјекции

Производи

ПЕТ машина за обликување со инјекции(Полиетилен терефталат)

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
Серии на машини за обликување со инекција на ПЕТ се дизајнирани за ПЕТ материјал што изведува според најновите технологии на обликување. Се одликува со професионален дизајн на завртки и буриња, прецизен систем за контрола на температурата и посебен дизајн на исфрлувачот. Серво моторот е достапен во оваа машина за обликување со пластично вбризгување, без разлика во хидрауличниот систем или во системот за пластифицирање, или достапно во системот за управување на машината (изборен). Како еден од главните производи од наша страна, машината за обликување со инекција на ПЕТ се произведува по многу истражувања и развој.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Серии на машини за обликување со инекција на ПЕТ се дизајнирани за ПЕТ материјал што изведува според најновите технологии на обликување. Се одликува со професионален дизајн на завртки и буриња, прецизен систем за контрола на температурата и посебен дизајн на исфрлувачот. Серво моторот е достапен во оваа машина за обликување со пластично вбризгување, без разлика во хидрауличниот систем или во системот за пластифицирање, или достапно во системот за управување на машината (изборен). Како еден од главните производи од наша страна, машината за обликување со инекција на ПЕТ се произведува по многу истражувања и развој.

Спецификации на машини за обликување со инекција на ПЕТ
1. Дизајн на завртка со голем дијаметар и сооднос L / D
2. Висок капацитет за пластификација
3. Проширена рамка на машината, зголемен простор помеѓу прачките за вратоврска, удар на отворање на мувла, дебелина на мувла, и исфрлање мозочен удар
4. Specialized screw set for PET+FB or slice PET are on request as option
5. Четири или над фази прецизна PID контрола на температурата за буре
6. Пролетна млазница за PET машината под 400T, хидраулична млазница за 400T (ефикасно избегнување на прелевање во машината за обликување со инекција на ПЕТ-форма)
7. ПЕТ Одвлажнувачки фен избран за ПЕТ смола за посебни барања за отстранување на влагата
8. Погоден и за разновидна пумпа и за стандардна пумпа

Предности
1. Нашата машина за обликување со вбризгување на ПЕТ, го донесува специјалниот дизајниран мотор за завртка и топење со голем вртежен момент, со цел да се олесни пластифицирањето и обликувањето на ПЕТ.
2. Со системот за моторна пумпа со голема моќност, може да постигне пократко време на циклус.Серија PET машини
Нашиот искусен инженерски тим дизајнира машини за обликување со инекција на ПЕТ во согласност со својството на ПЕТ материјалот и практичните апликации. Така, овие машини можат да исполнуваат различни барања од клиентите.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Инстанца на производство:


Производ:
ПЕТ преформа
Тежина:
35г.
Дијаметар:
28мм
Шуплина :
32 шуплини
Време на циклус:
45с
Предложете машина :
HXW366PET

Контактирајте не