WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машина за обликување со инјекции на ПЕТ » Машина за обликување на капачиња од ПЕТ

Производи

Машински облик на капачиња од ПЕТ

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
ПЕТ шише шише машина за инјектирање е специјално дизајниран за обликување на производи за пакување, како што се капачињата, контејнер за брза храна, и други производи со тенки wallидови. Карактеристично е за сигурен дизајн, супериорна изведба и кратко време на циклус на обликување (помалку од 5 секунди).


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
ПЕТ шише шише машина за инјектирање е специјално дизајниран за обликување на производи за пакување, како што се капачињата, контејнер за брза храна, и други производи со тенки wallидови. Карактеристично е за сигурен дизајн, супериорна изведба и кратко време на циклус на обликување (помалку од 5 секунди).

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Карактеристики на машината за обликување со капчиња за шишиња ПЕТ
1. Зголемен систем за исфрлање за брзо исфрлање на производи со повеќе празнини
2. Заптивката за масло со мало триење ја подобрува реакцијата на машината
3. Високопрецизна сила на стегање за следење на сензорот преку Интернет
4. Зголемен систем за ладење на вода за да се скрати времето на ладење
5. Само-подмачкани лежишта за движење на плоча и прачка за врзување, го минимизира загадувањето
6. Пластифицирање и исфрлање при отворање на мувла
7. Уред за заштита на мувла со низок притисок со контрола на диференцијал на притисок
8. Следење на температурата на маслото со аларм
9. Зајакнатиот механички дизајн обезбедува стабилно и брзо движење
10. Интегрална основа за вбризгување со линеарна шина за водење
11. Специјално дизајнирана завртка за високо мешање со сооднос L / D од 24:1 (за одличен ефект на пластифицирање)

Контактирајте не