WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Машини за обликување на пластични инекции Â » Машина за обликување со инјекции на ПЕТ Â » Машина за обликување на капачиња од ПЕТ

Производи

Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 1 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

ПЕТ шише шише машина за инјектирање е специјално дизајниран за обликување на производи за пакување, како што се капачињата, контејнер за брза храна ...