WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Комплетен авто-натоварувач од едно парче

Производи

Комплетен авто-натоварувач од едно парче

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
1. Овој комплетен авто-натоварувач е опремен со комутаторски мотор со голема брзина, мала кубажа и силно вшмукување.
2. Неговата паметна врска помеѓу контролорот за работа и електричната контролна кутија ја прави работата погодна.
3. Целиот процес е контролиран од микро компјутер, правејќи ја операцијата точна.
4. Едно парче комплетен авто-натоварувач е вооружен со електронски детектор, одржување на стапката на дефект релативно ниска.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
1. Овој комплетен авто-натоварувач е опремен со комутаторски мотор со голема брзина, мала кубажа и силно вшмукување.
2. Неговата паметна врска помеѓу контролорот за работа и електричната контролна кутија ја прави работата погодна.
3. Целиот процес е контролиран од микро компјутер, правејќи ја операцијата точна.
4. Едно парче комплетен авто-натоварувач е вооружен со електронски детектор, одржување на стапката на дефект релативно ниска.
5. Уредот за складирање на воздух обесен надвор може да направи темелно чистење на прашината на цедилка.
6. Индикаторната ламба за откривање на дефекти може да покаже причини за дефект, така што операторите можат навремено да ги решат проблемите.

Параметри на комплетен авто-натоварувач од едно парче :

Модел Мотор
(kw)

Пренесување
Капацитет
(кг / час)
Пренесување
(м)

Материјал
бункер
Волумен (Л.)

Пренесување
Калибар на цевки
(мм)

Надворешни
Димензии
(цм)

Тежина
(килограм)
SAL-300C 1 250 4.5 6 Φ38 360 × 260 × 500 10
SAL-300CE 1 250 4.5 6 Φ38 360 × 260 × 600 10
SAL-360 1.1 300 4.5 6 Φ38 360 × 260 × 570 12
SAL-360E 1.1 300 4.5 6 Φ38 360 × 260 × 600 13
SAL-390 1.2 350 4.5 12 Φ38 400 × 300 × 500 19
SAL-390E 1.2 350 4.5 12 Φ38 400 × 300 × 500 19
SAL-400 0.75 350 4.5 12 Φ38 400 × 300 × 500 25

Дијаграм на инсталација


Контактирајте не