WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Пластични помошни машини Â » Контролер на температура на мувла

Производи

Контролер на температура на мувла

  • слика / pp1.jpg
Опис

Предности
1. Контролорот за температура на мувла е точно контролиран од PID микро компјутер.
2. Обезбедена е заштита од преоптоварување на пумпата, придонесувајќи многу за продолжување на работниот век на машината.
3. Оваа помошна машина за обликување на пластично вбризгување донесува алармен уред во случај нивото на течноста да биде прениско, што помага системот да работи безбедно.
4. Бурето за греење е изработено од нерѓосувачки челик и лесно се чисти.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Предности
1. Контролорот за температура на мувла е точно контролиран од PID микро компјутер.
2. Обезбедена е заштита од преоптоварување на пумпата, придонесувајќи многу за продолжување на работниот век на машината.
3. Оваа помошна машина за обликување на пластично вбризгување донесува алармен уред во случај нивото на течноста да биде прениско, што помага системот да работи безбедно.
4. Бурето за греење е изработено од нерѓосувачки челик и лесно се чисти.
5. Овој контролер за температура на мувла е опремен со индикатор способен за откривање на разни проблеми, што им овозможува на клиентите навремено да ја знаат причината за дефект и соодветно да го решат проблемот.
6. Прекинувачот на главниот извор на енергија е во согласност со стандардот за безбедност на CE.
7. Вентилаторот за воздух е инсталиран за да го направи чистењето погодно и да го продолжи животниот век.
8. Контролорот за температура HYSION ја подобрува ефикасноста на обликување и ги намалува дефектните производи. Згора на тоа, поволно е да се забрза ефикасноста на производството, намалување на потрошувачката на енергија и заштеда на енергија.

Параметри на контролорот за температура на мувла

Модел Макс Темп Топлина
(kw)
Пумпа (kw) Флукс L / мин Греење
Среден
Ладење
Мод
Врза за мувла
(Инчи)
Надворешни димензии
(Л.×В.×Х.)
Тежина(килограм)
STC-6W 95 6 0.37 45     3/8×2×2 780×260×650 65
STC-9W 95 9 0.75 56     3/8×4×2 780×260×650 68
STC-12W 95 12 1.5 80   Директен 3/8×6×2 780×260×650 70
STC-18W 95 9×2 1.5 200 Вода Ладење 3/8×6×2 900×400×810 100
STC-24W 95 12×2 2.2 315     3/8×6×2 900×400×810 100
STC-6 160 6 0.37 45     3/8×2×2 780×260×650 70
STC-9 160 9 0.75 56     3/8×4×2 780×260×650 73
STC-12 160 12 1.5 80   Индиректно 3/8×6×2 780×260×650 75
STC-18 160 9×2 1.5 200 Нафта Ладење 3/8×6×2 900×400×810 110
STC-24 160 12×2 2.2 315     3/8×6×2 900×400×810 110
STCH-9W 160 9 0.75 165     3/8×4×2 900×400×810 90
STCH-12W 160 12 1.5 235   Индиректно 3/8×4×2 900×400×810 115
STCH-24W 160 24 2.2 315 Вода Ладење 3/8×4×2 900×400×810 130
STCH-9 300 9 0.55 45     3/8×4×2 900×400×810 120
STCH-12 300 12 0.75 60   Индиректно 3/8×4×2 900×400×810 140
STCH-24 300 24 1.5 165 Нафта Ладење 3/8×4×2 900×400×810 210
STC-6W-2D 95 6×2 0.37×2 45×2  
Директен
3/8×2×4 900×400×810 110
STC-9W-2D 95 9×2 0.75×2 56×2 Вода Ладење 3/8×4×4 900×400×810 115
STC-6-2D 160 6×2 0.37×2 45×2    
Индиректно
3/8×2×4 900×400×810 120
STC-9-2D 160 9×2 0.75×2 56×2 Нафта Ладење 3/8×4×4 900×400×810 125

Дијаграм на инсталација:

Контактирајте не