WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување прилагодено вбризгување » Мешана машина за обликување со две инјекции(HXS / h модел)

Производи

Мешана машина за обликување со две инјекции(HXS / h модел)

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
HXS / h мешана машина за обликување со вбризгување во две бои се користи за обликување на пластични производи со двојно мешана боја. Неговата главна единица за вбризгување е монтирана во центарот на фиксната плоча. И страничната единица за вбризгување е инсталирана вертикално на главната единица со одреден коси агол. Двете единици за инјектирање можат да се контролираат одделно и да соработуваат за производство на производи со мешана боја.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HXS / h мешана машина за обликување со вбризгување во две бои се користи за обликување на пластични производи со двојно мешана боја. Неговата главна единица за вбризгување е монтирана во центарот на фиксната плоча. И страничната единица за вбризгување е инсталирана вертикално на главната единица со одреден коси агол. Двете единици за инјектирање можат да се контролираат одделно и да соработуваат за производство на производи со мешана боја. Покрај ова, машината целосно го искористува просторот без да зафаќа голем простор на подот. Ние ви нудиме разни комбинирани типови на главни единици за инјектирање и странични единици за инјектирање. Клиентите можат да изберат одредена специфична мешана машина за обликување со вбризгување во боја во согласност со нивните потреби.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Карактеристики
1.Пластичната машина за обликување со вбризгување е конфигурирана со високо-стандардни компоненти.
2. Тој е специјално опремен со двоен цилиндар за одржување на рамнотежата на инјектирањето.
3. За точна работа, предвидено е поставување во четири фази за брзина на вбризгување, pressure and position control, и три-фаза за брзина на поконтрола на притисок и позиција�алот, pressure and position control.
4. Кога се меша машината за обликување со две инекции вбризгува пластични материјали, позицијата на инјектирање е навремено следена и контролирана.
5. Обезбедена е посебна заштита при ладно започнување со завртки.

Контактирајте не