WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување прилагодено вбризгување » Мешана машина за обликување со две инјекции(HXS / h модел)

Производи

Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 1 1 ја запишува �Вкупноовната страница / Total 1 30 по страница

HXS / h мешана машина за обликување со вбризгување во две бои се користи за обликување на пластични производи со двојно мешана боја. Неговата главна единица за вбризгување е монтирана во ...