WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување со голема брзина » Инјекциска машина за производство на тенки Wallидови

Производи

Инјекциска машина за производство на тенки Wallидови

  • слика / pp1.jpg
Опис

Вовед
Ние исто така снабдуваме машини за обликување со пластично вбризгување за производство на тенки wallидови. Оваа машина за обликување на инекции за тенок wallид е специјално користена за контејнери и други пластични производи чија дебелина не е премногу голема. Специјалистичко истражување&оддел за развој е основан во нашата компанија за да можеме да обезбедиме внимателни услуги за технички решенија на клиентите.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

   
      
HXH250.pdf                          HXH330.pdf                           HXH400.pdf Вовед

Ние исто така снабдуваме машини за обликување со пластично вбризгување за производство на тенки wallидови. Оваа машина за обликување на инекции за тенок wallид е специјално користена за контејнери и други пластични производи чија дебелина не е премногу голема. Специјалистичко истражување&оддел за развој е основан во нашата компанија за да можеме да обезбедиме внимателни услуги за технички решенија на клиентите.

Предности
1. Голема брзина
Усвојување на високопрецизен систем за вбризгување со еден цилиндар, оваа машина за обликување со пластично вбризгување е погодна за инјектирање со голема брзина со мала инерција и голема брзина на одговор. Може поефикасно да произведува производи со тенки wallидови. А, времето на производство на циклус станува многу пократко.
2. Заштеда на голема енергија
Во споредба со традиционалните машини, ние користиме серво мотор за да заштедиме потрошувачка на енергија и истовремено да ја контролираме позицијата попрецизно. Машината може да заштеди енергија наоколу 30-70%.
3. Висока безбедност
Пластична машина за обликување со инекција за тенок wallид се испорачува со механичка, хидраулични, електрична тројна заштита. Независна контрола на безбедносниот модул осигурува дека нема грешка при затворање на машината, инјекција, полнење и млазница напред.

Карактеристики
1. Иновативниот дизајн на системот за пластифицирање постигнува инјектирање при ниска температура; тоа ја прави машината за заштеда на енергија и еколошка. Неговите пластични производи се со висока издржливост и цврстина.
2. Напредниот хидрауличен систем постигнува вбризгување со низок притисок; тоа ја прави машината за обликување на пластично вбризгување да добие подобра механичка заштита, имаат подолг век на траење на мувла, и производство на производи со низок стрес и деформација.
3. Оптимизираниот систем за контрола постигнува брза брзина на одговор; тоа ја прави машината да добие поголема брзина на снимање за кратко време (0.3 второ).

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Производствена инстанца


Производ : 1000ml контејнер за брза храна
Материјал: ПП
Тежина :17г.
Дебелина: 0.36мм
Шуплина: 2 шуплини
Време на циклус: 4.5с
Предложете машина: HXM258H

Компоненти на машината за обликување со пластично вбризгување
Единица за стегање

1. Стегач за вклучување со висока јачина го прави стегањето побрзо и ја намалува деформацијата.
2. Уредот за прилагодување на калапот со хидрауличен погон може брзо и сигурно да го прилагоди калапот.
3. Обезбеден е стандарден уред за хидраулична заштита.

Единица за инјектирање
1. Иновативна платформа за вбризгување со еден цилиндар, го надминува дефектот надвор од синхронизацијата при инјектирање со голема брзина и со тоа ја прави инјекцијата посигурна.
2. Дизајн со висока јачина за структурата за поддршка на платформата за инјектирање обезбедува долго време & стабилно работење на единицата за инјектирање.
3. Во оваа машина за обликување со пластично вбризгување, брзината на инјектирање може да достигне 300 до 400 mm / s
4. Изборно за различни единици за завртки / цевки според потребите.

Хидрауличен систем
1. Брзиот одговор на хидрауличниот систем на серво контролата на блиската јамка може да го скрати времето на одговор на хидрауличниот притисок & проток. Покрај тоа, може да се постигне висока прецизност на повторливост.
2. Оптимизираниот дизајн на хидрауличното коло ја намалува загубата на притисок и моќност. Ова го прави системот да работи поефикасно.
3. Прецизниот филтер за рециклирање на бајпас го осигурува ефектот на маслото до NAS8.
4. Увезените хидраулични делови се од познати брендови, како ГЕРМАНСКИ ЕКЕРЛЕ / ЈАПОНСКИ ЈУКЕН / НАЧИ итн.

Контактирајте не