WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување со голема брзина » Инјекциска обликувана машина за лажици и садови за еднократна употреба

Производи

Инјекциска обликувана машина за лажици и садови за еднократна употреба

  • слика / pp1.jpg
Опис

Карактеристики
1. Системот за пластифицирање е дизајниран да изведува инекција со ниска температура, правење на машини за инјектирање, за заштеда на енергија и еколошки. Пластичните производи се со висока издржливост и цврстина.
2. Напредниот хидрауличен систем постигнува вбризгување со низок притисок; тоа ја прави машината да добие подобра механичка заштита, имаат подолг век на траење на мувла, и произведува производи со низок стрес и деформација.
3. Оптимизираниот систем за контрола постигнува брза брзина на одговор; тоа ја прави машината да добие поголема брзина на снимање за кратко време и да го достигне најдоброто во рамките на 0.3 второ.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Карактеристики
1. Системот за пластифицирање е дизајниран да изведува инекција со ниска температура, правење на машини за инјектирање, за заштеда на енергија и еколошки. Пластичните производи се со висока издржливост и цврстина.
2. Напредниот хидрауличен систем постигнува вбризгување со низок притисок; тоа ја прави машината да добие подобра механичка заштита, имаат подолг век на траење на мувла, и произведува производи со низок стрес и деформација.
3. Оптимизираниот систем за контрола постигнува брза брзина на одговор; тоа ја прави машината да добие поголема брзина на снимање за кратко време и да го достигне најдоброто во рамките на 0.3 второ.

Производствена инстанца


Модел на машина: HXM258H
Производ: 1000ml правоаголна кутија
Шуплина: 2
Дебелина на производот: 0.36
Тежина: 17г.
Материјал: ПП
Време на производство на циклус: 4.5с

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Доколку имате било каков проект, потребна е машина за обликување со инјекции за лажици за еднократна употреба и контејнери , Ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ви понудиме најдобро решение за вашиот тенок wallид за обликување со голема брзина со вбризгување.

Контактирајте не