WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

РЕШЕНИЈА ЗА КОРИСТЕЕ ВО ЦЕЛО КОЛО КОЛО


Кликнете на категоријата за да влезете во страницата на производот

ПРОИЗВОДИ


Висококвалитетни машини за инјектирање

Професионално во производство на машини за инјектирање за обликување 20 години .

Оттогаш извезувавме прва машина за инјектирање 2001 како еден од првите добавувачи кои влегуваат на меѓународен пазар.

Повеќе од 100 секоја година машините се извезуваат во различни земји. До сега, околу 2000 сета машини за инјектирање работат во светот.

Имаме повеќе од 1000 клиенти кои покриваат 80 земји од источна Европа, Турција, Русија, среден Исток, Индија, Југоисточна Азија, Африка, Јужна Америка, итн.

КОИ СМЕ НИЕ


Професионален тим, совршена услуга
Воведување на компанија

Ningbo HYSION Machinery Co., Рибар. е водечки производител на машини за обликување со пластично вбризгување во Кина. Марката HYSION, позната како позната марка на пазарот во близина 20 години, ужива висока репутација во индустријата за обликување на пластични инекции во светот. Нашите машини за пластично вбризгување се широко распродадени низ целиот свет..

научи повеќе

ВЕСТИ


Најновите информации за компанијата се тука.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ


Дојдете и контактирајте не. Запишете ги вашите прашања.
  Кликнете за освежување