WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

Производи

Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Карактеристики
1. Серија HXW машина за обликување со пластично вбризгување ја прифаќа променливата пумпа со висока чувствителност.
2. Протокот и притисокот се контролираат од компјутер.
3. Променливата преса за вбризгување на пумпата има заштеда на енергија, побрз одговор и мало влијание.
4. Конфигуриран е со прецизен бајпас филтер за да се обезбеди долгорочна чистота на маслото и да се подобри сигурноста. Покрај тоа, тој е во состојба да го продолжи работниот век на системот за нафтени линии, намалете ја фреквенцијата на одржување и заштедете многу трошоци за одржување.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Карактеристики
1. Серија HXW машина за обликување со пластично вбризгување ја прифаќа променливата пумпа со висока чувствителност.
2. Протокот и притисокот се контролираат од компјутер.
3. Променливата преса за вбризгување на пумпата има заштеда на енергија, побрз одговор и мало влијание.
4. Конфигуриран е со прецизен бајпас филтер за да се обезбеди долгорочна чистота на маслото и да се подобри сигурноста. Покрај тоа, тој е во состојба да го продолжи работниот век на системот за нафтени линии, намалете ја фреквенцијата на одржување и заштедете многу трошоци за одржување.

Предности
1. HXW варијабилни пумпи серии машини за обликување со пластично вбризгување се производи за заштеда на енергија и прецизност на компанијата HYSION, кои ја рефлектираат комбинацијата на компанијата HYSION на силна моќност за дизајн и меѓународна напредна технологија за управување со променлива пумпа. Ова исто така обезбедува повеќе избори за клиентите.
2. Сериската машина за обликување со вбризгување прифаќа варијабилен систем за контрола на чувствителноста на оптоварувањето, што овозможува излезната моќност на хидрауличниот систем на машината да се совпадне со реалната потрошувачка, избегнете губење на енергија од претекување на придушување при висок притисок. Во споредба со традиционалната пумпа за сооднос, сериската машина за обликување со пластично вбризгување може да заштеди 30%-50% на моќта. Ова е очигледна економска корист.
3. In addition, оваа машина за обликување со вбризгување генерира помалк�Покрај тоа�лина од другите. На овој начин, 30% се заштедува вода за ладење. Besides, бучавата е помала и добрата заптивка на линијата на маслото придонесува за долг работен век на хидрауличното масло. Така, трошоците за одржување на оваа машина се намалуваат, исто така исполнување на меѓународните стандарди за заштита на животната средина.
4. Поради својата супериорност, HXW серија со варијабилна пумпа за пластично вбризгување машина носи повеќе истакната економска корист за клиентите.

Специјализација:

1. Хидрауличен систем за управување со променлива пумпа со високи перформанси со брз одговор и пократок циклус на формирање. Тоа ја прави нашата машина за обликување со пластично вбризгување заштеда на енергија и пријателска за животната средина.
2. Во овој систем на хидраулична контрола на променливата пумпа не се потребни вентили со три насоки.

Структура:


Спецификација
HXW 98 Машина за обликување со пластично вбризгување

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри:

Модел: HX(*)98/330
Табела за технички параметар А. Б. В. Д.
Единица за инјектирање Дијаметар на завртка мм 32 35 38 40
Соодносот на завртката L / D Л / Д 24 22 20.2 19.2
Капацитет на инјектирање (Теоретски) цм3 128 154 181 200
Тежина на инјектирање (П.с.) г. 116 140 164 182
Оз 4 4.9 5.7 6.4
Притисок на инјектирање МПА 262 219 185 168
Стапка на инјектирање g / s 71 85 101 111
Капацитет за пластифицирање g / s 10 11 13 17
Брзина на завртката вртежи во минута 200
Единица за стегање Сила на стегање Кн 980
Отворен мозочен удар мм 315
Макс. Мувла мм 390
Мин. Мувла мм 150
Простор помеѓу вратоврските (В. × Х.) мм 360 × 340
Ејектор Мозочен удар Кн 45
Сила на исфрлање Кн 100
Број на исфрлувач Н. 5
Другите Притисок на пумпата MPa 16
Моќност на моторот Kw 11/11
Топлинска моќност Kw 8.2
Димензија на машината (Л. × В. × Х.) м 4.16*1.15*1.82
Тежина на машината Т. 2.7
Капацитет на резервоар за масло Л. 203

Димензија на плочата за мувла:

Контактирајте не