WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување со голема брзина » HXH 400 Машина за обликување со голема брзина

Производи

HXH 400 Машина за обликување со голема брзина

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Карактеристики:
1. Системот за пластифицирање е дизајниран да изведува инекција со ниска температура, правење на машини за инјектирање, за заштеда на енергија и еколошки. Пластичните производи се со висока издржливост и цврстина. 
2. Напредниот хидрауличен систем постигнува вбризгување со низок притисок; тоа ја прави машината да добие подобра механичка заштита, имаат подолг век на траење на мувла, и производство на производи со низок стрес и деформација. 
3. Оптимизираниот систем за контрола постигнува брза брзина на одговор; тоа ја прави машината да добие поголема брзина на снимање за кратко време и да го достигне најдоброто во рамките на 0.3 второ.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Карактеристики:
1. Системот за пластифицирање е дизајниран да изведува инекција со ниска температура, правење на машини за инјектирање, за заштеда на енергија и еколошки. Пластичните производи се со висока издржливост и цврстина. 
2. Напредниот хидрауличен систем постигнува вбризгување со низок притисок; тоа ја прави машината да добие подобра механичка заштита, имаат подолг век на траење на мувла, и производство на производи со низок стрес и деформација. 
3. Оптимизираниот систем за контрола постигнува брза брзина на одговор; тоа ја прави машината да добие поголема брзина на снимање за кратко време и да го достигне најдоброто во рамките на 0.3 второ.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

HXH 400 Машина за обликување со голема брзина:

МОДЕЛ:HXH 400
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ  
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 60
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 24
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 763
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 694
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 207
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 400
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 4000
ОТВОРЕН УДАР мм 690
МАКС. МОЛА мм 780
МИН. МОЛА мм 280
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 770×720
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 181
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 180
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 45 + 45
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 23
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 7.4*1.96*2.35
Тежина на машината т 14.7
Спецификации на машина со голема брзина:
1. Пропорционален вентил за насока за отворање и затворање на мувла
2. Инјекција со еден цилиндар
3. Опсези за греење на инфрацрвени зраци
4. ССР реле за греење
5. Биметална завртка
6. Контролер на Тајван ТЕХМАЦИЈА
7. Италија ФАЗА серво мотор
8. Јапонска пумпа за масло Sumitomo
9. 10 групи експлозивни вентили
10. 2 дистрибутери на вода (брзи конектори, вкупно 20 во & 20 надвор)
11. Сите чаури на системот за вклучување се со графит за подобро само-подмачкување
12. Голема брзина на вбризгување и забрзување без акумулатор
13. Автоматско централно подмачкување со масло за подмачкување
Контактирајте не