WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Машини за обликување со голема брзина » HXH 330 машина за обликување со голема брзина

Производи

HXH 330 Машина за обликување со голема брзина

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Карактеристики:
1. Системот за пластифицирање е дизајниран да изведува инекција со ниска температура, правење на машини за инјектирање, за заштеда на енергија и еколошки. Пластичните производи се со висока издржливост и цврстина.
2. Напредниот хидрауличен систем постигнува вбризгување со низок притисок; тоа ја прави машината да добие подобра механичка заштита, имаат подолг век на траење на мувла, и произведува производи со низок стрес и деформација.
3. Оптимизираниот систем за контрола постигнува брза брзина на одговор; тоа ја прави машината да добие поголема брзина на снимање за кратко време и да го достигне најдоброто во рамките на 0.3 второ.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Карактеристики:
1. Системот за пластифицирање е дизајниран да изведува инекција со ниска температура, правење на машини за инјектирање, за заштеда на енергија и еколошки. Пластичните производи се со висока издржливост и цврстина.
2. Напредниот хидрауличен систем постигнува вбризгување со низок притисок; тоа ја прави машината да добие подобра механичка заштита, имаат подолг век на траење на мувла, и произведува производи со низок стрес и деформација.
3. Оптимизираниот систем за контрола постигнува брза брзина на одговор; тоа ја прави машината да добие поголема брзина на снимање за кратко време и да го достигне најдоброто во рамките на 0.3 второ.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

HXH 330 Машина за обликување со голема брзина:

МОДЕЛ:HXH 330
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ  
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 55
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 24
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 582
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 529
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 185
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 310
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 3300
ОТВОРЕН УДАР мм 625
МАКС. КОМПЛАТНА висина мм 650
МИН. КОМПЛАТНА висина мм 250
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 720×670
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 125
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 180
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 30*2
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 20.3
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 7.02*1.77*2.18
Тежина на машината т 13
Специјална спецификација на машина со голема брзина:
1. Пропорционален вентил за насока за отворање и затворање на мувла
2. Инјекција со еден цилиндар
3. Опсези за греење на инфрацрвени зраци
4. ССР реле за греење
5. Биметална завртка
6. Контролер на Тајван ТЕХМАЦИЈА
7. Италија ФАЗА серво мотор
8. Јапонска пумпа за масло Sumitomo
9. 10 групи експлозивни вентили
10. 2 дистрибутери на вода (брзи конектори, вкупно 20 во & 20 надвор)
11. Сите чаури на системот за вклучување се со графит за подобро само-подмачкување
12. Голема брзина на вбризгување и забрзување без акумулатор
13. Автоматско централно подмачкување со масло за подмачкување
Контактирајте не