WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 98 Машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
Хидраулична машина за обликување со вбризгување е најшироко применета меѓу сите машини за обликување со вбризгување во моментов. Нашиот HX 98 опрема за обликување на пластично вбризгување (хидраулични) има постигнато голем развој, од оригиналниот систем на пумпа за фиксно поместување, до системот за пумпа со пропорционално променливо поместување и системот за пумпа со променливо поместување со затворена јамка.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Хидраулична машина за обликување со вбризгување е најшироко применета меѓу сите машини за обликување со вбризгување во моментов. Нашиот HX 98 опрема за обликување на пластично вбризгување (хидраулични) има постигнато голем развој, од оригиналниот систем на пумпа за фиксно поместување, до системот за пумпа со пропорционално променливо поместување и системот за пумпа со променливо поместување со затворена јамка. Денес, најновиот систем на хидраулична пумпа управувано од серво-мотор дополнително ја промовираше технологијата на хидраулично возење: од контролата на променливата навалена плочка до контролата на ротационата брзина; од општ асинхрон мотор до погон на наизменична струја серво мотор; од аналогна контрола до дигитална контрола.

Предности на HX 98 Хидраулична машина за обликување со вбризгување
1. Се одликува со заштеда на енергија и висока прецизност, HX 98 инекција машина за обликување ја истакнува комбинацијата на HYSION со одлична способност за дизајн и меѓународна напредна технологија за управување со променлива пумпа.
2. Донесена е високо чувствителна пумпа за променлива; покрај тоа, хидрауличниот проток и притисок се контролираат и прилагодуваат преку компјутер во согласност со практичните потреби. Се карактеризира со очигледна заштеда на енергија, побрз одговор и помало влијание врз дејството.
3. HX 98 хидраулична машина за обликување со вбризгување е опремена со прецизен бајпас филтер, како што се обезбедува долгорочна чистота на маслото и подобрување на работната сигурност. Понатаму повеќе, може да го продолжи работниот век на системот за нафтени линии, намалете ја фреквенцијата и трошоците за одржување.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на HX 98 Хидраулична машина за обликување со вбризгување :

МОДЕЛ:HX(*)98/330
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В. Д.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 32 35 38 40
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 24 22 20.2 19.2
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 128 154 181 200
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 116 140 164 182
Оз 4 4.9 5.7 6.4
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 262 219 185 168
Стапка на инјектирање g / s 71 85 101 111
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 10 11 13 17
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 200
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 980
ОТВОРЕН УДАР мм 315
    МАКС. МОЛА мм 390
МИН. МОЛА мм 150
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 360×340
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 45
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 100
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 5
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 11/11
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 8.2
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 4.16×1.15×1.82
Тежина на машината т 2.7
Капацитет на резервоар за масло Л. 203

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не