WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Стандардна машина за обликување со сечење HXF

Производи

HX(*) 158 Машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
Сосема нов HX 158 машината за обликување со голема брзина со пластично вбризгување е претставена со побрз одговор на вбризгување и подобри перформанси на машината. Не само што ги прифаќа извонредните предности на традиционалната хидраулична машина "едноставна поставка за обликување, лесна работа со машината, долг работен век,


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Сосема нов HX 158 машината за обликување со голема брзина со пластично вбризгување е претставена со побрз одговор на вбризгување и подобри перформанси на машината. Не само што ги прифаќа извонредните предности на традиционалната хидраулична машина "едноставна поставка за обликување, лесна работа со машината, долг работен век, погодно одржување, ниска цена на работа и високо чувствителна заштита од мувла", но исто така вработува патентиран систем за ротациони директни стегања. HX158 машината за обликување со вбризгување е погодна за производство на куќишта за мобилни телефони, делови за електрични комуникациски уреди, ДВД фитинзи и други прецизни делови на аудио-визуелни производи.

Извонредни предности на HX 158 Машина за обликување со пластично вбризгување со голема брзина
1. Голема брзина
HX158 усвојува високопрецизен систем за вбризгување со еден цилиндар, што е особено погодно за инјектирање со голема брзина со мала инерција и голема брзина на одговор. Со пократок циклус на обликување, инекцијата со голема брзина на тенкиот wallид работи поефикасно.
2. Заштеда на голема енергија
HX158 е специјално опремен со серво систем со висок одговор, а неговото производство се заснова на практичната потреба, со прелевање и избегнување на отпад. Во споредба со традиционалните машини, HX 158 машина за обликување со пластично вбризгување со голема брзина може да заштеди потрошувачка на енергија наоколу 30-70% и попрецизно контролирајте ја положбата.
3. Висока безбедност
Тенка wallид машина за инјектирање со голема брзина обезбедува тројна заштита во однос на механичката, хидраулични, и електрични респекти. Независна контрола на безбедносниот модул ќе избегне каква било грешка предизвикана од лошо работење на затворањето на машината, инјекција, полнење, и млазницата напред .

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметар :

МОДЕЛ:HX(*)158/560
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В. Д.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 38 42 45 48
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 24.3 22 20.5 19.2
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 226 278 318 361
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 206 252 289 328
Оз 7.2 8.8 10.1 11.5
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 248 203 177 155
Стапка на инјектирање g / s 100 126 144 163
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 13 15 20 24
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 200
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 1580
ОТВОРЕН УДАР мм 400
    МАКС. МОЛА мм 500
МИН. МОЛА мм 150
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 460×410
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 53
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 130
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 5
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 15/18.5
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 10.95
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 5.0×1.23×1.975
Тежина на машината т 4.3
Капацитет на резервоар за масло Л. 253

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не