WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

Производи

HX(*) 128 Машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Карактеристики
1. HX серво погонот машина за обликување со вбризгување на моторот е со сила на стегање, која се движи од 65 до 2000 тони.
2. Температурата на маслото е значително намалена од другите машини за обликување.
3. За време на отворање и затворање на мувла, влијанието е слабо. Така, животот на машината, како и животот на мувлата се продолжува.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Карактеристики
1. HX серво погонот машина за обликување со вбризгување на моторот е со сила на стегање, која се движи од 65 до 2000 тони.
2. Температурата на маслото е значително намалена од другите машини за обликување.
3. За време на отворање и затворање на мувла, влијанието е слабо. Така, животот на машината, како и животот на мувлата се продолжува.
4. Хидрауличен систем за управување со променлива пумпа се одликува со брз одговор и краток циклус на формирање, што придонесува за заштеда на енергија и заштита на животната средина. Покрај тоа, со овој систем за управување со променлива пумпа со високи перформанси, вентил со три насоки не е задолжителен кон HX 128 серво погон машина за обликување со вбризгување мотор.

Предности на HX 128 Уред за обликување на инјекции
1. Стабилност на обликување
Усвојувањето на серво моторот за контрола на затворена јамка обезбедува големо подобрување на повторливоста.
2. Тивка операција
Се создава помал шум, особено во апликации со мала брзина.
3. Сигурен притисок на задржување
Во споредба со традиционалната хидраулична машина, HX 128 серво погонот машина за обликување со вбризгување на моторот има постабилен притисок на држење.
4. Подобра стабилност на температурата на маслото
Само потребното хидраулично масло потребно за повеќе функции се испорачува со серво-систем, што како резултат избегнува непотребно генерирање на топлина и значително ги намалува барањата за ладење на маслото.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на HX 128 Машина за обликување со вбризгување на мотор серво :

МОДЕЛ:HX(*)128/420
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 35 38 42
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 23.8 22 19.9
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 192 226 277
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 143 168 206
Оз 6.1 7.2 8.8
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 219 186 152
Стапка на инјектирање g / s 87 102 126
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 11 13 15
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 200
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 1280
ОТВОРЕН УДАР мм 350
    МАКС. МОЛА мм 450
МИН. МОЛА мм 150
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 410×370
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 45
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 120
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 5
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 13/15
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 10.5
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 4.41*1.2*1.89
Тежина на машината т 3.2
Капацитет на резервоар за масло Л. 235

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не