WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

Производи

HX(*) 218 Машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
HX 218 хоризонтална машина за обликување со вбризгување го усвојува хидрауличниот преносен систем и се управува од серво моторот. Машината за обликување со голема заштеда на енергија се карактеризира со акумулатор со голема брзина на одговор, што може ефикасно да го спаси хидрауличното масло во хидрауличниот систем и да го ослободи повторно кога е потребно. Врз основа на флексибилниот одговор, исполнето е обликување со голема брзина со вбризгување. Како специјалист снабдувач на уреди за пластично обликување во Кина, обезбедуваме различни модели на машини за обликување на инекции за опции.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HX 218 хоризонтална машина за обликување со вбризгување го усвојува хидрауличниот преносен систем и се управува од серво моторот. Машината за обликување со голема заштеда на енергија се карактеризира со акумулатор со голема брзина на одговор, што може ефикасно да го спаси хидрауличното масло во хидрауличниот систем и да го ослободи повторно кога е потребно. Врз основа на флексибилниот одговор, исполнето е обликување со голема брзина со вбризгување. Како специјалист снабдувач на уреди за пластично обликување во Кина, обезбедуваме различни модели на машини за обликување на инекции за опции.

Предности
1. HX 218 хоризонталната машина за обликување со вбризгување работи ефикасно со одржување на рамнотежата помеѓу снабдувањето и побарувачката на енергија. Поточно кажано, електроенергетскиот систем може да обезбеди точна количина на енергија според потребите на машината за инјектирање. На овој начин, загубата на енергија се избегнува.
2. Како „нов пробив“, HX 218 пластична машина за обликување е карактеристична поради контролата на затворената јамка на притисокот. Може да го прилагоди притисокот на поставување и реалниот притисок на истиот.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметар :

МОДЕЛ:HX(*)218/730
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 45 50 55
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22.2 20 18.2
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 349 431 522
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 324 400 485
Оз 11.4 14.1 17.1
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 210 170 140
Стапка на инјектирање g / s 128 158 192
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 18 25 32
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 170
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 2180
ОТВОРЕН УДАР мм 520
МАКС. КОМПЛАТНА висина мм 580
МИН. КОМПЛАТНА висина мм 200
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 520×520
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 80
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 150
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 9
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 18.5/23
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 13.55
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 5.70*1.34*2.12
Тежина на машината т 6.6
Капацитет на резервоар за масло Л. 281

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не