WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

Производи

HX(*) 258 Машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
HX 258 машините за формирање инјекции прифаќаат „директно заклучување” механизам за стегање со две плочи и ново развиен серво мотор за наизменична струја за ажурирање на различните работни перформанси. Новиот наизменичен серво мотор овозможува неверојатно мазен удар на стегање со високо одговорено забрзување и забавување.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HX 258 машините за формирање инјекции прифаќаат „директно заклучување” механизам за стегање со две плочи и ново развиен серво мотор за наизменична струја за ажурирање на различните работни перформанси. Новиот наизменичен серво мотор овозможува неверојатно мазен удар на стегање со високо одговорено забрзување и забавување. Покрај тоа, моторот реализира значително сигурен и конзистентен обликување на висок циклус. За HX 258 машина за инјектирање, комбинацијата на „директно заклучување” хибридна единица за стегање и единица за електрично вбризгување придонесува за заштеда на енергија и минимизирање на користењето на хидрауличната течност.

Предности на HX 258 Машина за формирање инјекции
1. Нова структура на стегање
Внатрешната структура за заклучување на обликување се одликува со пет закривени точки на поддршка и механизам за чудак. Неговите приклучни прачки и калапи се зајакнуваат во структура на леано со FEA (Анализа на конечни елементи), ефикасно намалување на стресот и деформацијата, и подобрување на цврстината и прецизноста.
2. Нова структура на електрична енергија
Да се ​​оптимизира искористеноста на енергијата за HX 258 машина за формирање на инјекции, се применува сосема нова структура на моќност. Оваа нова структура е составена од серво мотор, серво возач, сензор за притисок, ротационен кодер, пумпа за запчаници, итн.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на HX 258 Машина за формирање инјекции :

МОДЕЛ:HX(*)258/920
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 50 55 60
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22 20 18.3
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 451 546 650
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 420 508 605
Оз 14.8 17.9 21.3
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 205 169 142
Стапка на инјектирање g / s 190 230 275
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 27 35 44
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 180
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 2580
ОТВОРЕН УДАР мм 550
    МАКС. МОЛА мм 600
МИН. МОЛА мм 230
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 570×570
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 80
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 150
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 13
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 22/80
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 16.83
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 5.82*1.61*2.17
Тежина на машината т 7.6
Капацитет на резервоар за масло Л. 311

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не