WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Стандардна машина за обликување со сечење HXF

Производи

HX(*) 1080 Инјектирање машина за обликување

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
HYSION машина за обликување со пластично вбризгување (HX 1080) е погоден за обликување на електронски компоненти, телекомуникациски уреди, домашни апарати, играчки, компоненти на автомобили, итн. Компанијата HYSION е една од водечките иноватори за истражување, производство, монтажа и дебагирање на машините за обликување со пластично вбризгување. Ние сме способни да произведуваме различни машини за инекција за заштеда на енергија, како серија на директни хидраулични стеги со мала големина, средна големина серија за поврзување прачки и машина за обликување со вбризгување со големи димензии со две плочи. HYSION пластична машина за обликување со вбризгување популарно се продава дома и во странство.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HYSION машина за обликување со пластично вбризгување (HX 1080) е погоден за обликување на електронски компоненти, телекомуникациски уреди, домашни апарати, играчки, компоненти на автомобили, итн. Компанијата HYSION е една од водечките иноватори за истражување, производство, монтажа и дебагирање на машините за обликување со пластично вбризгување. Ние сме способни да произведуваме различни машини за инекција за заштеда на енергија, како серија на директни хидраулични стеги со мала големина, средна големина серија за поврзување прачки и машина за обликување со вбризгување со големи димензии со две плочи. HYSION пластична машина за обликување со вбризгување популарно се продава дома и во странство.

Предности
1. Комбинирање на напредна техника за контрола на променливата пумпа со силна моќност при дизајнирање, оваа машина заштедува енергија и ги исполнува барањата за заштита на животната средина.
2. HX 1080 HYSION машината за обликување со пластично вбризгување е опремена со променлив систем на пропорција. Овозможува контролирање на чувствителното оптоварување. Поконкретно, излезната моќност точно се совпаѓа со реалното побарување на електрична енергија, со што се избегнува прелевање на енергијата. Во споредба со традиционалната пропорционална пумпа, оваа нова пумпа може да заштеди 35% до 50% енергија.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на машината за обликување со пластично вбризгување HYSION :

МОДЕЛ:HX(*)1080/9500
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА Мм 110 120 130
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22 20.2 18.6
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 5321 6333 7433
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 4842 5763 6764
Оз 170.7 203.2 238.5
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 178 150 127
Стапка на инјектирање g / s 804 936 1099
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 101 112 125
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 110
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 10800
ОТВОРЕН УДАР мм 1120
    МАКС. МОЛА мм 1170
МИН. МОЛА мм 430
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 1100×1100
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 245
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 320
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 21
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 45+45/30*3
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 68.85
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 12.55*2.65*3.5
Тежина на машината т 60
Капацитет на резервоар за масло Л. 2000

Димензија на плочата за мувла:

Контактирајте не