WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Стандардна машина за обликување со сечење HXF

Производи

HX(*) 1250 Инјектирање машина за обликување

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
Како и другите HX серии ПВЦ / ПЕТ машини за обликување со инекција, HX 1250 се одликува со заштеда на енергија, low noise, лесна ра�низок шумlow noise, висок квалитет на пластифицирање и добра повторливост. Овој лесен инекс печат има 21 исфрлувачи кои можат да соработуваат за да се реализира обликување со голема брзина. Неговата сила на стегање достигнува до 12500 Н., и може да собере пластични калапи чија висина е помеѓу 550 мм и 1300 мм.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Како и другите HX серии ПВЦ / ПЕТ машини за обликување со инекција, HX 1250 се одликува со заштеда на енергија, low noise, лесна ра�низок шумlow noise, висок квалитет на пластифицирање и добра повторливост. Овој лесен инекс печат има 21 исфрлувачи кои можат да соработуваат за да се реализира обликување со голема брзина. Неговата сила на стегање достигнува до 12500 Н., и може да собере пластични калапи чија висина е помеѓу 550 мм и 1300 мм.

Карактеристики
1. За заштеда на енергија
За разлика од конвенционалните машини за обликување со вбризгување ПВЦ / ПЕТ опремени со пумпа за фиксно поместување, новата усвојува пумпа за променливо поместување и реализира заштеда на енергија одвоено (20% до 50%).
2. Стабилност
Нашата компанија не само што увезува меѓународно позната хидраулика, електронски компоненти и изработка од јапонски центар за машинска обработка, но исто така спроведува строги прописи за контрола на квалитетот, значително подобрување на стабилноста на машината.
3. Одличен ефект на пластифицирање
HX 1250 ПВЦ / ПЕТ машините за обликување со вбризгување прифаќаат завртки со двоен лет за да исполнат прекрасен ефект на пластифицирање и мешање.
4. Низок шум
Се применува сеопфатна технологија за контрола на бучавата за да се намали бучавата што работи во машината.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на HX 1250 Машини за обликување со инјекции од ПВЦ / ПЕТ :

МОДЕЛ:HX(*)1250/12000
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В. Д.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА Мм 110 120 130 140
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 26.2 24 22.2 20.6
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 5892 7012 8229 9544
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 5361 6380 7488 8685
Оз 189.1 225 264.1 306.3
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 204 172 151 130
Стапка на инјектирање g / s 778 926 1087 1260
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 115 128 145 175
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 96
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 12500
ОТВОРЕН УДАР Мм 1300
    МАКС. МОЛА мм 1300
МИН. МОЛА мм 550
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 1260×1260
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 260
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 400
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 21
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 55+55/37*3
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 87.95
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 13.43*2.75*3.5
Тежина на машината т 65
Капацитет на резервоар за масло Л. 1745

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не