WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 1500 Инјектирање машина за обликување

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
Како и другите HX серии ПВЦ / ПЕТ машини за обликување со инекција, HX 1500 се одликува со заштеда на енергија, low noise, лесна ра�низок шумlow noise, висок квалитет на пластифицирање и добра повторливост. Овој лесен инекс печат има 21 исфрлувачи кои можат да соработуваат за да се реализира обликување со голема брзина. Неговата сила на стегање достигнува до 12500 Н., и може да собере пластични калапи чија висина е помеѓу 550 мм и 1300 мм.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Како и другите HX серии ПВЦ / ПЕТ машини за обликување со инекција, HX 1500 се одликува со заштеда на енергија, low noise, лесна ра�низок шумlow noise, висок квалитет на пластифицирање и добра повторливост. Овој лесен инекс печат има 21 исфрлувачи кои можат да соработуваат за да се реализира обликување со голема брзина. Неговата сила на стегање достигнува до 12500 Н., и може да собере пластични калапи чија висина е помеѓу 550 мм и 1300 мм.

Карактеристики
1. За заштеда на енергија
За разлика од конвенционалните машини за обликување со вбризгување ПВЦ / ПЕТ опремени со пумпа за фиксно поместување, новата усвојува пумпа за променливо поместување и реализира заштеда на енергија одвоено (20% до 50%).
2. Стабилност
Нашата компанија не само што увезува меѓународно позната хидраулика, електронски компоненти и изработка од јапонски центар за машинска обработка, но исто така спроведува строги прописи за контрола на квалитетот, значително подобрување на стабилноста на машината.
3. Одличен ефект на пластифицирање
HX 1500 ПВЦ / ПЕТ машините за обликување со вбризгување прифаќаат завртки со двоен лет за да исполнат прекрасен ефект на пластифицирање и мешање.
4. Низок шум
Се применува сеопфатна технологија за контрола на бучавата за да се намали бучавата што работи во машината.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на HX 1500 Машини за обликување со инјекции од ПВЦ / ПЕТ :

МОДЕЛ:HX(*)1500/14100
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В. Д.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА Мм 120 130 140 150
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 25.6 23.7 22 20.5
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 7351 8627 10005 11485
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 6689 7851 9105 10452
Оз 235.9 276.9 321.1 368.8
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 192 164 141 123
Стапка на инјектирање g / s 966 1134 1315 1510
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 120 140 150 160
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 90
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 15000
ОТВОРЕН УДАР Мм 1500
    МАКС. МОЛА мм 1500
МИН. МОЛА мм 700
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 1450*1350
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 318
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 400
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 25
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 30*4
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 95
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 14*3.3*4
Тежина на машината т 87.5
Капацитет на резервоар за масло Л. 2000

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не