WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Машини за обликување на пластични инекции Â » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 2000 Инјектирање машина за обликување

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
Нашата компанија главно произведува машини за хоризонтално вбризгување, најшироко користен тип. Во HX 2000 машина, единицата за инјектирање и единицата за стегање се поставени на хоризонтално ниво, а калапот е исто така дизајниран да се отвора хоризонтално. Се одликува со ниско куќиште на машината, погодно работење и одржување, понизок центар на гравитација и висока стабилност. Кога ќе настане еден пластичен производ, автоматски ќе се ослободи за да падне, за да се остават калапите да произведат друг производ.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Нашата компанија главно произведува машини за хоризонтално вбризгување, најшироко користен тип. Во HX 2000 машина, единицата за инјектирање и единицата за стегање се поставени на хоризонтално ниво, а калапот е исто така дизајниран да се отвора хоризонтално. Се одликува со ниско куќиште на машината, погодно работење и одржување, понизок центар на гравитација и висока стабилност. Кога ќе настане еден пластичен производ, автоматски ќе се ослободи за да падне, за да се остават калапите да произведат друг производ.

За машината за обликување хоризонтално вбризгување
Познат е и како печат за инјектирање и се користи за формирање на термопластична терморегулациона пластика во разни форми на производи. Инјекциското обликување се реализира со машина за инјектирање и калапи. Машината за инјектирање главно се состои од единица за инјектирање, единица за стегање, хидраулична единица за пренос, систем за електрична контрола, единица за подмачкување, единица за греење-ладење и единица за безбедност за следење.

Апликација
HX 2000 хоризонтална машина за обликување со вбризгување е способна да обликува прецизни пластични производи кои се со комплициран изглед, влошки од метал и висока густина. Широко е усвоен во различни области, вклучувајќи ја и националната одбрана, електрични производи, транспорт, градба, пакување, земјоделството, образование, санитарни услови, па дури и секојдневниот живот на луѓето.

Предности
1. Правоаголната цевка е усвоена во машинска основа за да се гарантира стабилноста на процесот.
2. HX 2000 хоризонтална машина за обликување со вбризгување ја покажува својата голема предност поради малата тежина
3. Хидрауличниот резервоар е подвижен, олеснувајќи го чистењето доколку е потребно.
4. Лентата за греење е направена од керамика наместо челичен лим, правејќи го работното време подолго.
5. Обезбедени се повеќе делови за плима за да се задоволат клиентите’ разни барања.
6. USB-точката за поврзување ви овозможува да поставите различни параметри за обликување на вашиот десктоп компјутер

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на HX 2000 Хоризонтална машина за обликување со вбризгување :

МОДЕЛ:HX(*)2000/16100
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА Мм 130 140 150
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 23.7 22 20.5
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 8627 10005 11486
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 7851 9105 10452
Оз 276.9 321.1 368.8
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 186 161 140
Стапка на инјектирање g / s 1162 1348 1548
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 141 150 158
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 95
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 20000
ОТВОРЕН УДАР мм 1560
    МАКС. МОЛА мм 1560
МИН. МОЛА мм 710
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 1620×1480
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 480
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 400
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 33
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 45+45+45/37*4
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 95
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 15.6*3.5*4
Тежина на машината т 128
Капацитет на резервоар за масло Л. 3500

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не