WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

Производи

HX(*) 880 Инјектирање машина за обликување

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
HX 880 пластична вбризгувачка преса со високи перформанси усвојува серво динамичен систем за контрола и пумпа за масло со високи перформанси како извор на енергија. Тој е опремен со голема реакција, мала потрошувачка на енергија, низок шум и прецизно контролирање. Комбинирање на електричен серво систем со хидрауличен систем за возење, оваа машина за обликување со вбризгување е чекор напред во индустријата за производство на обликување. Како специјалист снабдувач на опрема за вбризгување, ние сме посветени на производство на различни пластични инекции за високи перформанси за обликување на повеќе материјали, како што се ПЕТ, ПВЦ, и така натаму.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HX 880 пластична вбризгувачка преса со високи перформанси усвојува серво динамичен систем за контрола и пумпа за масло со високи перформанси како извор на енергија. Тој е опремен со голема реакција, мала потрошувачка на енергија, низок шум и прецизно контролирање. Комбинирање на електричен серво систем со хидрауличен систем за возење, оваа машина за обликување со вбризгување е чекор напред во индустријата за производство на обликување. Како специјалист снабдувач на опрема за вбризгување, ние сме посветени на производство на различни пластични инекции за високи перформанси за обликување на повеќе материјали, како што се ПЕТ, ПВЦ, и така натаму.

Предности
1. HX 880 реализира рамнотежа помеѓу снабдувањето со енергија и побарувачката на енергија. Поточно кажано, енергетскиот систем реално ја следи практичната побарувачка на енергија и ја испушта потребната количина на енергија за да се избегне непотребно дисипирање на енергија.
2. „Контрола на затворен круг на притисок” е усвоен во овој печат за пластично вбризгување со високи перформанси. Може да го спореди реалниот притисок со притисокот на поставувањето, и изменете ја разликата се додека не бидат исти.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на HX 880 Преса за инјектирање пластика со високи перформанси :

МОДЕЛ:HX(*)880/6700
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА Мм 95 100 105
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22 20.9 19.9
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 3849 4264 4701
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 3502 3880 4278
Оз 123.5 136.8 150.8
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 175 158 143
Стапка на инјектирање g / s 640 687 785
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 85 90 98
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 110
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 8800
ОТВОРЕН УДАР мм 1120
    МАКС. МОЛА мм 1170
МИН. МОЛА мм 430
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 1100×1100
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 245
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 320
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 21
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 37+30/37*2
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 48.8
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 11.3*2.65*3.4
Тежина на машината т 56.5
Капацитет на резервоар за масло Л. 1315

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не