WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Стандардна машина за обликување со сечење HXF

Производи

HX(*) 330-II машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
HX 330-II машината за обликување со вбризгување на пумпата со променливо поместување се карактеризира со сила на стегање, почнувајќи од 65 тони до 2000 тони. Пумпа со променливо поместување служи за претворање на механичката енергија во хидраулична енергија, тогаш, ја гаси хидрауличната енергија според практичните барања. Со оваа пумпа, HX 330-II машините трошат 30% до 40% помала енергија од другите уреди за формирање пластика.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HX 330-II машината за обликување со вбризгување на пумпата со променливо поместување се карактеризира со сила на стегање, почнувајќи од 65 тони до 2000 тони. Пумпа со променливо поместување служи за претворање на механичката енергија во хидраулична енергија, тогаш, ја гаси хидрауличната енергија според практичните барања. Со оваа пумпа, HX 330-II машините трошат 30% до 40% помала енергија од другите уреди за формирање пластика.

Карактеристики
1. Максимизиран капацитет за заштеда на енергија
Во оваа машина за обликување со вбризгување на пумпата со променливо поместување, системот за возење ја гаси енергијата во согласност со практичните барања за оптоварување, оттука, загубата на моќност е значително намалена.
2. Совршена комбинација на електрична и хидраулична технологија за возење
Се применуваат познати серво мотори и клипен пумпа со двојно поместување Јукен.
3. Ниска цена
Во споредба со конвенционалните уреди за инјектирање, HX 330-II машината е поповолна поради ниските трошоци за производство и трошоците за одржување.
4. Брз одговор
HX 330-II машина за обликување со инјектирање на пумпа со променливо поместување прифаќа високо ефикасна клипна пумпа за да се направи побрзо и попрецизно обликување на вбризгување.
5. Лесно за жици
Со интегрирање на контролорот со возачот, новата машина го олеснува ожичувањето.
6. Високи перформанси
Специјален и висок вртежен момент серво мотор и клипни пумпи со променливо поместување не само што можат значително да ја подобрат брзината на обликување, туку и да го одржат притисокот континуирано со одлична повторливост.
7. Долг работен век
Оваа машина за обликување со вбризгување на пумпата со променливо поместување прифаќа специјална серво спојка за да се избегне дефект во делот за поврзување на спојката.
8. За заштеда на енергија
Со еднаква работна изведба, серво машината за обликување на вбризгување троши помалку енергија што е само половина од потребната за општите машини за обликување со вбризгување.
9. Дизајн за одржлив развој
Ние секогаш се залагаме за одржлив развој при дизајнирање производи. Значи, ние сме цело време
10. Другите
Нашата машина за обликување со вбризгување на пумпата со променливо поместување може да се пофали со многу други предности, како што е слаб шум, долго растојание за возење, зрела технологија за контрола, и така натаму.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметар :

МОДЕЛ:HX(*)330-II / 2000 година
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 65 70 75
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22.6 21 19.6
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 1128 1308 1502
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 1026 1200 1367
Оз 36.1 41.9 48.2
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 182 157 147
Стапка на инјектирање g / s 245 284 326
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 33 41 49
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 136
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 3300
ОТВОРЕН УДАР мм 660
    МАКС. КОМПЛАТНА висина мм 750
МИН. КОМПЛАТНА висина мм 250
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 720*670
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 125
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 180
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 13
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 30/37
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 23.15
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 7.02*1.77*2.18
Тежина на машината т 11
Капацитет на резервоар за масло Л. 680

Димензија на плочата за мувла:

Контактирајте не