WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 410-II машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
HX 410-II тенка injectionидна машина за инјектирање со голема брзина е специјално користена за формирање на тенки слоеви пластични контејнери и комплицирани производи. Како еден од најдобрите познати добавувачи на машини за обликување на пластични инекции во Кина, Компанијата HYSION ужива висока репутација, без разлика во квалитетот на машината или во услугите на растворот за инјектирање.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HX 410-II тенка injectionидна машина за инјектирање со голема брзина е специјално користена за формирање на тенки слоеви пластични контејнери и комплицирани производи. Како еден од најдобрите познати добавувачи на машини за обликување на пластични инекции во Кина, Компанијата HYSION ужива висока репутација, без разлика во квалитетот на машината или во услугите на растворот за инјектирање.

Предности
1. Голема брзина
Усвојување на систем за вбризгување со еден цилиндар, HX 410-II машина за инјектирање со голема брзина со тенки wallидови се одликува со висока прецизност, ниска инерција и брз одговор. Така, погоден е за инјектирање со голема брзина или краток циклус, особено за инјектирање на тенок wallид. Рамката на машината и единиците за стегање се исто така достапни за работа под висок притисок.
2. Заштеда на голема енергија
Опремен со серво систем со висок одговор, моторот може да изгасне енергија заснована на практични побарувања, избегнување на прелевање или непотребно трошење на напојувањето. На овој начин, моќта е заштедена од 30% до 70% отколку во традиционалните машини за инјектирање со голема брзина во тенки wallидови. дополнително, серво моторот ја прави положбата поточна.
3. Висока безбедност
Заштита во три фази се применува соодветно на механичка, хидрауличен и електричен аспект. Независно контролиран безбедносен модул се користи за да се спречат несреќи предизвикани од лошо работење при затворање на мувла, инјекција, полнење на материјал, и слично.

Ако имате било каков проект, треба тенка wallидна машина за инјектирање со голема брзина, Ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ви понудиме најдобро решение за вашиот тенок wallид за обликување со голема брзина со вбризгување.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметар :

МОДЕЛ:HX(*)410-II / 2800
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 70 75 80
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 21.4 20 18.8
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 1423 1634 1859
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 1295 1500 1692
Оз 45.6 52.4 59.6
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 199 173 152
Стапка на инјектирање g / s 366 395 446
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 60 65 70
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 160
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 4100
ОТВОРЕН УДАР мм 700
МАКС. КОМПЛАТНА висина мм 800
МИН. КОМПЛАТНА висина мм 280
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 720×720
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 125
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 180
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 13
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 37/30+23
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 23.15
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 7.57×1.96×2.35
Тежина на машината т 14
Капацитет на резервоар за масло Л. 687

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не