WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Машини за обликување на пластични инекции Â » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 530-II машина за обликување со инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
HX 530-II електрични машини за обликување со вбризгување се користат за производство на широк спектар на пластични производи со вбризгување на термопластични пластики или терморегулациони пластики на формата за формирање. Таа е составена од единица за инјектирање и единица за стегање.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HX 530-II електрични машини за обликување со вбризгување се користат за производство на широк спектар на пластични производи со вбризгување на термопластични пластики или терморегулациони пластики на формата за формирање. Таа е составена од единица за инјектирање и единица за стегање.

Карактеристики
1. Совршена комбинација на електрична и хидраулична технологија за возење
HX 530-II електричните машини за обликување со вбризгување се опремени со увезени хидраулични пумпи управувани од серво мотор.
2. Ниска цена
Во споредба со целосната електрична машина за вбризгување, оваа машина за инјектирање, управувано од серво-мотор е опремен со пониски трошоци за производство и трошоци за одржување.
3. Брз одговор
Клипна пумпа со висока ефикасност реализира обликување со брз одговор и супер прецизно вбризгување.
4. Високи перформанси
HX 530-II електрични машини за обликување со вбризгување применуваат серво мотор со голем вртежен момент и клипни пумпи со променливо поместување за значително подобрување на брзината на обликување. Покрај тоа, перформансите на континуираното држење на притисокот имаат одлична повторливост.
5. Лесно за жици
Интеграцијата на контролорот и возачот го олеснува ожичувањето.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на електричните машини за обликување HX 530-II :

МОДЕЛ:HX(*)530-II / 3500 година
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В. Д.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 75 80 85 90
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22.7 21.3 20 18.9
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 1855 2110 2382 2670
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 1688 1920 2168 2430
Оз 59.5 67.7 76.4 85.7
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 191 168 149 133
Стапка на инјектирање g / s 409 465 525 589
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 52 62 71 82
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 130
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 5300
ОТВОРЕН УДАР мм 830
    МАКС. МОЛА мм 830
МИН. МОЛА мм 330
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 860×810
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 181
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 230
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 17
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 55/30*2
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 28.82
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 8.35*2.14*2.57
Тежина на машината т 20.5
Капацитет на резервоар за масло Л. 1156

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не