WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Машини за обликување на пластични инекции Â » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 630-II машина за обликување со инјектирање

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
Меѓу сите технологии за контрола на возењето, хидрауличното возење е најшироко применето во високопрецизни и ниски трошоци во машини за обликување со вбризгување во моментов. Постигна голем развој, од оригиналниот систем на пумпа за фиксно поместување, до системот за пумпа со пропорционално променливо поместување и системот за пумпа со променливо поместување со затворена јамка. Најновиот систем на хидраулична пумпа управувано од серво-мотор дополнително ја унапреди технологијата на хидраулично возење:


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Меѓу сите технологии за контрола на возењето, хидрауличното возење е најшироко применето во високопрецизни и ниски трошоци во машини за обликување со вбризгување во моментов. Постигна голем развој, од оригиналниот систем на пумпа за фиксно поместување, до системот за пумпа со пропорционално променливо поместување и системот за пумпа со променливо поместување со затворена јамка. Најновиот систем на хидраулична пумпа управувано од серво-мотор дополнително ја унапреди технологијата на хидраулично возење: (1) од контролата на променливата навалена плочка до контролата на ротационата брзина; (2) од општ асинхрон мотор до погон на наизменична струја серво мотор; (3) од аналогна контрола до дигитална контрола. Таа е усвоена од нашите нискобуџетни машини за обликување HX 630-II.

Хидраулична единица
Хидрауличната единица главно се состои од светски позната пумпа за масло и контролни вентили. Овие компоненти имаат извонредни перформанси при поддршка на притисок и ја гарантираат точноста на машината, доверливост, стабилност и издржливост. Оваа единица игра важно правило за зголемување на бучавата на машината за време на работењето, што ги исполнува условите за заштита на животната средина.

Карактеристики:

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметар :

МОДЕЛ:HX(*)630-II / 5100 година
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В. Д.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 85 90 95 100
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22.2 21 19.9 18.9
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 2496 2799 3118 3455
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 2272 2547 2838 3144
Оз 80.1 89.9 100.1 110.8
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 206 184 164 149
Стапка на инјектирање g / s 417 470 530 580
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 60 75 85 100
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 125
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 6300
ОТВОРЕН УДАР Мм 870
    МАКС. МОЛА мм 900
МИН. МОЛА мм 350
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 900×850
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 200
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 260
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 17
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 55/30*2
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 42
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 9.5*2.27*2.65
Тежина на машината т 31
Капацитет на резервоар за масло Л. 1136

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не