WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

Производи

HX(*) 470-II машина за обликување со инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
HX 470-II машина за заварување со заштеда на енергија не само што ги наследува предностите на "едноставна поставка за обликување, лесна работа, долг работен век, погодно одржување, ниска цена на работа и високо чувствителна заштита од мувла" од традиционалните хидраулични машини, но исто така ги апсорбира заслугите од патентираниот систем за ротациони директни стегања. Тоа е сосема нова хидроелектрична машина со побрз одговор на вбризгување и подобри перформанси на машината. HX 470-II машина за обликување со инекција за заштеда на енергија е погодна за производство на куќишта за мобилни телефони, делови на електрични уреди за комуникација, ДВД фитинзи и други прецизни делови на аудио-визуелни производи.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HX 470-II машина за заварување со заштеда на енергија не само што ги наследува предностите на "едноставна поставка за обликување, лесна работа, долг работен век, погодно одржување, ниска цена на работа и високо чувствителна заштита од мувла" од традиционалните хидраулични машини, но исто така ги апсорбира заслугите од патентираниот систем за ротациони директни стегања. Тоа е сосема нова хидроелектрична машина со побрз одговор на вбризгување и подобри перформанси на машината. HX 470-II машина за обликување со инекција за заштеда на енергија е погодна за производство на куќишта за мобилни телефони, делови на електрични уреди за комуникација, ДВД фитинзи и други прецизни делови на аудио-визуелни производи.

Предности
1. Во споредба со конвенционалните машини за обликување со вбризгување, тие можат да заштедат енергија преку 30% до 50% под идеална состојба на работа.
2. HX 470-II машина за обликување со инекција за заштеда на енергија усвојува контрола на блиска јамка на серво мотор, значително подобрување на повторливоста.
3. Со користење на пумпи со променливо поместување, неговата изведба може да се зголеми за 20%.
4. Донесува уред за филтрирање со високи перформанси за да се продолжи работното време на хидраулично масло
5. Соодветното греење и ниската температура на маслото не штедат само вода за ладење, но исто така ги прават и елементите на запечатување потрајни.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на машината за обликување со инекција HX 470-II :

МОДЕЛ:HX(*)470-II / 3100 година
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 75 80 85
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 21.3 20 18.8
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 1634 1860 2099
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 1495 1701 1921
Оз 50.7 60 67.7
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 191 168 148
Стапка на инјектирање g / s 382 435 491
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 52 57 62
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 150
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 4700
ОТВОРЕН УДАР мм 780
    МАКС. МОЛА мм 820
МИН. МОЛА мм 300
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 820×770
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 120
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 200
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 13
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 45/30*2
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 26.45
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 8.04*1.89*2.43
Тежина на машината т 16.5
Капацитет на резервоар за масло Л. 969

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не