WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

Производи

HX(*) 730-II машина за обликување со инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Карактеристики
1. Одлично заштеда на енергија
HX 730-II хидраулична пластична машина за вбризгување дава енергија во согласност со практичната потреба од оптоварување, придонесувајќи за помазување на непотребната потрошувачка на енергија. Покрај тоа, серво моторот се применува за да се намали брзината при задржување на притисокот, што исто така помага да се намали дисипацијата на енергијата. Кога станува збор за периодот на ладење, моторот ќе престане да работи. Во споредба со општите машини за инјектирање, Инјекцискиот печат HX 730-II може да заштеди енергија од 20% до 80%.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Карактеристики
1. Одлично заштеда на енергија
HX 730-II хидраулична пластична машина за вбризгување дава енергија во согласност со практичната потреба од оптоварување, придонесувајќи за помазување на непотребната потрошувачка на енергија. Покрај тоа, серво моторот се применува за да се намали брзината при задржување на притисокот, што исто така помага да се намали дисипацијата на енергијата. Кога станува збор за периодот на ладење, моторот ќе престане да работи. Во споредба со општите машини за инјектирање, Инјекцискиот печат HX 730-II може да заштеди енергија од 20% до 80%.
2. Висока прецизност и стабилност
Опремен со прецизен сензор за притисок и ротирачки енкодер, HX 730-II хидраулична пластична машина за вбризгување може реално да ги следи и поврати информациите за проток и притисок. Потоа, серво моторот ќе ги прилагоди протокот и притисокот со промена на брзината и вртежниот момент. во меѓу време, контролата со затворена јамка може да обезбеди стабилност на квалитетот на производот.
3. Висок одговор и ефикасност
Системот за возење реагира со голема чувствителност. Во споредба со обичната машина за инјектирање, тоа е многу побрзо, само со 0.05 секунди потребни за да се достигне максималната вредност. Затоа, значително го скратува времето на возење велосипед и ја зголемува ефикасноста на производството. HX 688 хидраулична машина за вбризгување пластика е инсталирана со серво-динамичен систем за управување со високи перформанси. Пумпата за масло служи како извор на енергија со следниве карактеристики: висок одговор, заштеда на енергија, низок шум и прецизна контрола. Постигна голем успех со совршена комбинација на електричен серво и хидрауличен погонски систем.

Нашата компанија го прошири својот бизнис со решенија во светски размери. Ние специјално им нудиме на клиентите машина за инјектирање, калап за вбризгување и сродни помошни опрема.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметар :

МОДЕЛ:HX(*)730-II / 5500 година
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В. Д.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА Мм 90 95 100 105
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 23.2 22 20.9 19.9
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 2861 3188 3534 3894
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 2603 2901 3216 3543
Оз 91.8 102.3 113.4 124.9
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 195 175 158 143
Стапка на инјектирање g / s 556 620 687 757
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 76 85 90 98
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 110
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 7300
ОТВОРЕН УДАР Мм 950
    МАКС. МОЛА мм 960
МИН. МОЛА мм 400
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 1000×950
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 200
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 280
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 17
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 37+30//37*2
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 48.8
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 10.79*2.45*3.31
Тежина на машината т 41.5
Капацитет на резервоар за масло Л. 1315

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не