WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 410-Јас машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
Избрана висока прецизност, HX 410-I машини за обликување со инјектирање со директно стегање се погодни за обликување на разни тенки wallидови и комплицирани производи од пластика, вклучувајќи контејнери за пакување храна, ИМЛ (Означување во мувла) контејнери, кофи, делови за запчаници, садови за еднократна употреба, итн. Овој објект за обликување со вбризгување со голема брзина е карактеристичен за одлична структурна цврстина, флексибилност и точност. Покрај тоа, механичкото абење и потрошувачката на енергија се намалуваат заради специјалното дизајнирање на оваа машина за обликување со вбризгување со директно стегање


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Избрана висока прецизност, HX 410-I машини за обликување со инјектирање со директно стегање се погодни за обликување на разни тенки wallидови и комплицирани производи од пластика, вклучувајќи контејнери за пакување храна, ИМЛ (Означување во мувла) контејнери, кофи, делови за запчаници, садови за еднократна употреба, итн. Овој објект за обликување со вбризгување со голема брзина е карактеристичен за одлична структурна цврстина, флексибилност и точност. Покрај тоа, механичкото абење и потрошувачката на енергија се намалуваат заради специјалното дизајнирање на оваа машина за обликување со вбризгување со директно стегање.

Карактеристики
1. Системот за директно стегање помага да се одржат разновидните процеси на пластично обликување мазни и точни.
2. Донесен е систем за вбризгување целосно затворена јамка конфигуриран со прецизен серво-вентил Moog за да се гарантира прецизна тежина и позиција при инјектирање на пластичен материјал во калапот. во меѓу време, Толеранцијата на обликување е доволно мала за да се реализира високо-прецизно обликување.
3. HX 410-I машина за обликување со директно втиснување е опремена со енкодер и сензор за притисок што може да даде повратна информација во реално време за притисокот и протокот.
4. Единицата за нафта е фиксирана на извршната компонента директно, што последователно ја прави контролата попрецизна и одговорот побрз.
5. Единицата за инјектирање усвојува линеарен дизајн на лизгачот, спречување на паѓање на цевката на машината. Така, гарантира добра стабилност и висока прецизност при инјектирање.

HX410-I директно стегање машина за обликување со вбризгување освои многу репутации дома и во странство. Дали барате машини за обликување со висока прецизност на пластично вбризгување? Не двоумете се да контактирате со нас! Ние ќе ви понудиме едношалтерски совршени решенија за обликување на инекции со најконкурентна цена.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на машината за обликување со инјектирање со директно стегање HX 410-I

МОДЕЛ:HX(*)410-I / 2000 година
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 65 70 75
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22.6 21 19.6
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 1128 1308 1502
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 1026 1200 1367
Оз 36.1 41.9 48.2
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 182 157 137
Стапка на инјектирање g / s 245 284 326
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 33 41 49
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 136
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 4100
ОТВОРЕН УДАР мм 700
МАКС. КОМПЛАТНА висина мм 800
МИН. КОМПЛАТНА висина мм 280
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 720×720
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 125
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 180
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 13
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 30/37
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 23.15
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 7.38*1.96*2.35
Тежина на машината т 13.5
Капацитет на резервоар за масло Л. 680

Димензија на плочата за мувла:

Контактирајте не