WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Стандардна машина за обликување со сечење HXF

Производи

HX(*) 470-Јас машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
Хидраулична пластична инекција HX 470-I ја прифаќа најновата технологија од дома и од странство. Во оваа машина, има 13 исфрлувачи, овозможување на високо-ефикасна инјекција. Неговата сила на стегање е 4280 КН, а ударот на отворот на стегачот на мувла е 780 mm. Достапно е за формирање пластични производи чија �мм�сина е во рамките 820 mm додека е над 300 mm. Оваа машина е поволна поради високите перформанси, стабилност и ниска цена. Ние сме реномиран снабдувач на решенија за обликување на инекции, како и наменски производител на хидраулични пластични инекции во Кина, ако барате повеќе информации, Ве молиме слободно контактирајте не.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Хидраулична пластична инекција HX 470-I ја прифаќа најновата технологија од дома и од странство. Во оваа машина, има 13 исфрлувачи, овозможување на високо-ефикасна инјекција. Неговата сила на стегање е 4280 КН, а ударот на отворот на стегачот на мувла е 780 mm. Достапно е за формирање пластични производи чија �мм�сина е во рамките 820 mm додека е над 300 mm. Оваа машина е поволна поради високите перформанси, стабилност и ниска цена. Ние сме реномиран снабдувач на решенија за обликување на инекции, како и наменски производител на хидраулични пластични инекции во Кина, ако барате повеќе информации, Ве молиме слободно контактирајте не.

Предности
1. Одлични перформанси за заштеда на енергија
Хидраулична пластична инекција HX 470-I комбинира електрични и хидраулични технологии за возење заедно за да се изгасне напојувањето според реалните барања за оптоварување. На овој начин, се избегнува непотребна дисипација на енергија.
2. Единица за пумпа за масло возење наизменична струја
По добивањето на инструкциите за притисок и проток од компјутерскиот контролер, серво возачот ќе го спореди со реалниот притисок и повратната врска со протокот, и поправете ја разликата со контролирање на брзината на ротирање на серво моторот. Така, контролата на хидрауличната пластична инекција не е само точна, туку и брза, и повторливоста на производите е висока исто така.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на печатот за хидраулична пластика за инјектирање HX 470-I :

МОДЕЛ:HX(*)470-I / 2800
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 70 75 80
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 21.4 20 18.8
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 1423 1634 1859
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 1295 1500 1692
Оз 45.6 52.4 59.6
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 199 173 152
Стапка на инјектирање g / s 366 395 446
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 60 65 70
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 160
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 4700
ОТВОРЕН УДАР мм 780
    МАКС. МОЛА мм 820
МИН. МОЛА мм 300
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 820×770
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 120
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 200
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 13
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 37/30+23
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 23.15
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 7.85*1.89*2.4
Тежина на машината т 16.8
Капацитет на резервоар за масло Л. 687

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не